mariusamplifier Postat Decembrie 18, 2015 Partajează Postat Decembrie 18, 2015 Buna seara. Sper sa nu fi deschis intr-o sectiune gresita acest topic. Am intrat in posesia unui amplificator Sound Code Systems Model 2350A si as dori sa-i caut schema. Ii rog pe cei care au schema acestui amplificator sa ma ajute. Va multumesc! Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 19, 2015 Partajează Postat Decembrie 19, 2015 Lucratura adevarata OLD SCHOOL finali originali. Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 19, 2015 Partajează Postat Decembrie 19, 2015 Dacă s-au dus, aliluia! Trebuie investit destul de mult în unii noi, echivalenţi. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 19, 2015 Partajează Postat Decembrie 19, 2015 Daca nu s-au dus pina acum, si omul respecta impedanta de iesire, nu vad de ce s-ar duce, asa aiurea. Multe amplifuri se defecteaza din cauza utilizarii improprii, si a racirii slabe. Link spre comentariu
mariusamplifier Postat Decembrie 19, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2015 Amplificatorul functioneaza, insa la o verificare amanuntita, am gasit doua rezistente de 20 Ohmi / 5w foarte incalzite, dintre care una intrerupta. Cu toate acestea amplificatorul a functionat. Am inlocuit rezistentele, dar nu mi-am dat seama ce rol au in circuit. La fel si pe celalalt canal, cele doua rezistente erau incalzite, incat a fost curs aliajul cu care sunt lipite de PCB. Din ce am observat, sunt inseriate cu cate un condensator de 100 nF. Nu imi dau seama cand si de ce s-au incalzit; Dupa cateva ore de functionare acestea sunt tot reci Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 19, 2015 Partajează Postat Decembrie 19, 2015 Sint din filtrele pe iesire, amplificatorul "a oscilat" in voie. Iti recomand sa incerci sa pui 10 ohmi la 5W, teoretic ele au intre 3,3 si 10 ohmi la citiva wati, depinzind si de puterea etajului final. Link spre comentariu
mariusamplifier Postat Decembrie 19, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2015 Sunt cate doua pe fiecare canal voi incerca sa urmaresc traseul pe PCB Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 19, 2015 Partajează Postat Decembrie 19, 2015 Amplifuri cu moş-feţi am mai văzut cu cond din filtru explodat. E drept că puseseră unul ceramic nemţii, dar tot era spectaculos şi funcţiona în continuare. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 19, 2015 Partajează Postat Decembrie 19, 2015 Sunt cate doua pe fiecare canal voi incerca sa urmaresc traseul pe PCB Posibil sa aibe si inainte si dupa bobina respectiva, cite un filtru. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum