Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

echivalent bu 508

neluelectron

Postări Recomandate

• Răspunsuri 41
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• neluelectron

18

• Toni Marginean

9

• adydep

5

• FLORIN IORDACHE

4

Toni Marginean

chiar nu poate sa dea nimeni un raspuns ...

BU508 se gasesc foarte usor orice altceva e mai greu de gasit. Va putem ajuta sa gasiti un echivalent printre ce aveti dvs., cred ca asta doriti. Eu va recomand pentru CUC6300 BU508A sau S2000.

Link spre comentariu

BU508 se gasesc foarte usor orice altceva e mai greu de gasit. Va putem ajuta sa gasiti un echivalent printre ce aveti dvs., cred ca asta doriti. Eu va recomand pentru CUC6300 BU508A sau S2000.

domnul TONI asi gasi la dumneavostra un traf HR 6506 imi trebuie pentru grundingul asta  cu bu 508 am rezolvato  am gasit traful defect daca aveti cit mar costa  sa intreb clientul daca este de acord sal mai repare ...stima 

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...
Toni Marginean

Donul Toni Marginean mai aveti traful HR6595 sa hotarit clientul sa repare tv-ul ....

Il am si v-am trimis mesaj. Sa va fie de folos!

Link spre comentariu

Am primit de la domnul Toni Mrginean  traful HR 6595 ,si vreau sal montez in locul lui HR 6506,dar ar fi urmatoarea problema cu care nu prea sunt lamurit ,traful HR6595 ARE POTENTOMETRELE DE REGLAS FOCUS SI SCREN MONTATE PE TRAF ORIGINALUL hr 6506  nu are aceste reglaje potentometrele sunt pe placa TK,acum cer o parere sa scot potentometrele de pe placa tTK si reglajele sa le fac cu potentometrel de pe noul traf sau sa las si potentometrele de pe TK si doar sa separ grila 2 [screnul ,daca poate cineva sa ma lamureasca ....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări