Vizitator cristian_agiu Postat Martie 5, 2007 Partajează Postat Martie 5, 2007 am un lcd PLED de 128/64 (PDD2401) de la deltaopto si nu pot sa il aprind deloc ma poate ajuta cineva cu niste sfaturi Sal ma numesc cristian si am o rugaminte la tine daca ma poti ajuta.Sunt incepator in microcontrolere.Am citit si data sheet la pic si ma doc in continuare sper sa reusesc in final sa ma descurc.Dar acu am o urgenta deci te rog daca ma poti ajuta cu un sfat cum sa incep sau cu programul pt ce vreau sa fac : deci despre ce e vba vreau sa fac cu pic 12f629 sau cu 16f630 pt ca au incorporat si osc un multiplicator cu 5. sa actioneze pe front negativ (deci punere la masa). ex la 5imp sa imi dea pe un pin un impuls.sa suporte impulsuri destul de scurte.multam sper ca mam facut inteles cam ce vreau.te rog ajuta-ma macar cu sfaturi te rog. bogdanm: data viitoare citeste cu atentie regulile. Subiectul tau nu are nici o legatura cu LCD-urile. Urmatorul post de acest fel va fi sters fara explicatii. Deocamdata am facut un split. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum