mac01 Postat Februarie 16, 2020 Partajează Postat Februarie 16, 2020 E suficient sa deschizi doar un aerisitor de la un calorifer...nu trebuie sa deschizi-inchizi trei robineti. 1 Link spre comentariu
gica70 Postat Februarie 17, 2020 Partajează Postat Februarie 17, 2020 Eu am scazut presiunea din circuitul de incalzire numai din aerisitor si am grija ca robinetul de umplere (completare) sa fie inchis. Pe panou am manometru si termometru manometric numai pentru circuit calorifere. Link spre comentariu
Comarniceanu Nicușor Postat Decembrie 28, 2023 Partajează Postat Decembrie 28, 2023 Bună seara.. Din ce cauza scade presiunea din centrală când baga sa calde pe boiler Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 28, 2023 Partajează Postat Decembrie 28, 2023 Citește ce ai scris mai sus și tradu în limba română. Link spre comentariu
liviu1007 Postat Noiembrie 21 Partajează Postat Noiembrie 21 On 12/19/2015 at 7:52 AM, Relav said: Pentru a scadea presiunea din centrala : 1. Inchide robinetul de apa rece ce intra in centrala. 2 Deschide robinetul de la chiuveta din bucatarie pe apa calda. 3. Deschide usor robinetul de umplere a centralei. Presiunea in centrala va scadea pana la valoarea dorita, cand il inchizi . 4 Inchide robinetul de la chiuveta si deschide-l pe cel de intrare apa rece in centrala. Succes! Salut! Metoda e valabilă cu centrala închisă, nu ? Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 21 Partajează Postat Noiembrie 21 Asta e așa, să te scarpini cu stânga în dreapta. Cum spuneau și colegii, pe la aerisitor e cel mai simplu și rapid să scapi de presiunea în plus, dacă ai greșit și ai băgat mai mult. Link spre comentariu
sesebe Postat Noiembrie 21 Partajează Postat Noiembrie 21 Acum 3 ore, doru3160 a spus: Asta e așa, să te scarpini cu stânga în dreapta. Cum spuneau și colegii, pe la aerisitor e cel mai simplu și rapid să scapi de presiunea în plus, dacă ai greșit și ai băgat mai mult. Nu neaparat pt ca asa ai sub supraveghere manometrul de presiune de pe centrala. Am aplicat si eu metoda si este foarte buna plus ca nu trebuie sa te plimbi cu un vas in care sa colectezi apa. Link spre comentariu
doru3160 Postat Noiembrie 21 Partajează Postat Noiembrie 21 Cine te pune sa te plimbi? Caloriferul cel mai apropiat de centrala este la 1m. La mine. Văd manometrul fără efort. În cazul când nu ai calorifer aproape, poți accesa unul de unde vrei, scoți 1l de apă și corectezi din umplere dacă ai scos prea mult. Asta asa, de dragul discuției sau de a contrazice. Dar e o vorbă, de ce simplu, dacă se poate complicat? Eu nu am zis că metoda robinetilor nu e bună, am încercat-o, doar că e mai simplu pe la aerisitor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum