sesebe Postat Februarie 1, 2017 Partajează Postat Februarie 1, 2017 Ce vrei tu se chiama "cu alimentare universala" si cip-ul asta FAN9673 se poate configura si in modul asta. Link spre comentariu
FRobert Postat Februarie 1, 2017 Partajează Postat Februarie 1, 2017 Ce vrei tu se chiama "cu alimentare universala" si cip-ul asta FAN9673 se poate configura si in modul asta. Da, asa ceva as dori. Link spre comentariu
sesebe Postat Februarie 1, 2017 Partajează Postat Februarie 1, 2017 Si tu vrei sa tragi dintr-o retea omorita pina in 100V o putere de 5KWh? Ai ideie cit inseamna asta? 60A!!! continu tinind cont ca ai si randament de luat in seama! Aparatul meu de sudura are curent mai mic in electrod cind e dat la minim decit vrei tu sa tragi din retea. Topesti toata instalatia si risti incendiu sau cel mai fericit caz sare siguranta. Daca este un proiect comercial destinat a fi vindut si in tari cu retea de 110V atunci mai inteleg dar asa ceva nu se face gratis pe forumuri. Link spre comentariu
addysoftware Postat Februarie 1, 2017 Partajează Postat Februarie 1, 2017 Ma mira ca nu stiai avind in vedere ca ai conceput si butonat multe surse. Faptul ca stiam ca exista nu inseamna ca mi-ar veni neaparat si ideea sa folosesc principiul. Link spre comentariu
cristi7521 Postat Februarie 2, 2017 Partajează Postat Februarie 2, 2017 Si pcb-ul https://www.fairchildsemi.com/application-notes/AN/AN-FEBFAN9673_B01H5000A.pdf Link spre comentariu
sesebe Postat Februarie 2, 2017 Partajează Postat Februarie 2, 2017 FRobert daca nu-i secret, dece ti-ar trebui sa functioneze si la 100V tensiune de intrare? Link spre comentariu
FRobert Postat Februarie 2, 2017 Partajează Postat Februarie 2, 2017 FRobert daca nu-i secret, dece ti-ar trebui sa functioneze si la 100V tensiune de intrare? Dl Sesebe, urma sa va raspund la intrebare. As dori sa construiesc (dezvolt) un amplificator audio 2*800W/8ohm (800W de ex, dar inca nu-i batut in cuie), cu care sa pot cobori pana in 2 ohmi/ canal, respectiv sa-l pot configura si in bridge. Si as dori ca acest amplificator sa poate fi folosit oriunde in lume. In caz de reusesc, si intre timp ma satisfac cu acest hobby, nu exclud varianta de a ma gandi si la o varianta comerciala, in serie mica. Link spre comentariu
FRobert Postat Februarie 3, 2017 Partajează Postat Februarie 3, 2017 Ieri am inceput sa fac un calculator excel conform AN 4165 https://www.fairchildsemi.com/application-notes/AN/AN-4165.pdf si pentru configuratia "alimentare universala", bobina boost iese 17uH, cu un curent mediu 27.6A, si peak 65.57A. Nu este foarte putin 17uH? (frecventa este setat la 65KHz) Link spre comentariu
cristi7521 Postat Februarie 3, 2017 Partajează Postat Februarie 3, 2017 (editat) Mie imi da cam 30uH cu 50A peak. frecventa 65KHz, 400V out si 90V Vin - 5000W Editat Februarie 3, 2017 de cristi7521 Link spre comentariu
FRobert Postat Februarie 3, 2017 Partajează Postat Februarie 3, 2017 La mine, daca tin eu bine minte la 40kHz aveam 30uH. Ideea era daca este aplicabil si practic montajul cu aceste valori, s-au sare montajul de pe masa. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 3, 2017 Partajează Postat Februarie 3, 2017 Cam greu sa "induci" peak-uri de peste 300V in 30uH... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum