neluelectron Postat Decembrie 17, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2015 tensiunia de alimentare este in jur de 26 v ma gindesc sa nu fie alta cauza am schimbat sasiul pe un alt tub in alta carcasa si sa nu fie cunva deflexia sasiul era pus pe un tub de 90 grade iar acest tub este un tub aprape flat prea putin are acea curbura sa fie ceva in neregula cu deflexia ma gindesc si eu pe tubul celalant se desfasura imaginea bine ... cum asi putea sa maresc un pic imaginea pe verticala cadrele din meniu service am probat placa pe tubul cu deflexia care a fost montata prima data si functioneaza corect pe tubul actual cu deflexia de pe el nu deschide in tolitate pe verticala cadrele ,am masurat impedanta deflexiei si difera una de alta cea care a fost inainte sasiul are 12 ,4 ohmi iar cea pe care am montato are10 -ohmi ... Link spre comentariu
adydep Postat Decembrie 17, 2015 Partajează Postat Decembrie 17, 2015 MENU4725 pentru service,apoi tasta verde si se deschide GEOMETRY. Link spre comentariu
neluelectron Postat Decembrie 17, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2015 ok... Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 18, 2015 Partajează Postat Decembrie 18, 2015 Pai daca tubul asta nu-i de 90* inseamna ca trebuie placa cu EW .De aia nu merge ok Link spre comentariu
neluelectron Postat Decembrie 18, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2015 rezolvat din service multumesc mult pentru indrumarii.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum