Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandare amplificator

Vizitator spanu

Postări Recomandate

Vreau sa imi inlocuiesc Rotelul 971MKII de care in momentul de fata sunt foarte multumit ca si sunet, doar ca vreau sa am si intrare digitala, pe care sa o folosesc in mare parte de la calculator de la placa de sunet M audio 2496, si de la cd playerul Philips CD 630 (dac TDA 1541A) care are si el iesire digitala.  Ca si boxe am o pereche de boxe DIY pe trei cai pe 6 ohm cu bas de 25cm Vifa , medii Scan-Speak, inalte Vifa. As dori o recomandare peste ceea ce poate Rotelul ca si performanta,  si ca si sunet dar si ca si putere (60W in 8 ohm in momentul de fata).

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Cred ca autorul topicului nu intelege ce inseamna iesire si respectiv intrare digitala.

Iesire digitala la un cdplayer sau placa de sunet inseamna iesire INAINTE  de partea de DAC.

Intrare digitala intr-un ampliifcator inseamna ca acesta contine un DAC (bun sau rau) si se poate intra digital intai in acesta.

Maxente are dreptate.

Editat de shambala
Link spre comentariu
Vizitator spanu

Am inteles idèea, vad ca trebuie sa ma orintez catre un DAC extern desi nu voiam unul extern. Poate imi recomandati ceva dac-uri mai bunicele. As schimba si amplificatorul cu ceva peste Rotelul pe care il detin, m-as orienta catre un Luxman sau poate imi sugerati altceva.

Editat de spanu
Link spre comentariu

Daca iti place Rotel,  RB 1090 ar fi o solutie bunisoara calitativ (mie mi-a placut). Se pot gasi in jur de 1000 euro.

Luxman ... poate un M02. sau un Onkyo M504 - la 3-400 euro.

O varianta ceva mai ieftina ar fi un HK 6900 sau Denon POA2800 (250-300 euro).

Evident, neciurucaite.

Editat de shambala
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări