Vizitator spanu Postat Decembrie 17, 2015 Partajează Postat Decembrie 17, 2015 Vreau sa imi inlocuiesc Rotelul 971MKII de care in momentul de fata sunt foarte multumit ca si sunet, doar ca vreau sa am si intrare digitala, pe care sa o folosesc in mare parte de la calculator de la placa de sunet M audio 2496, si de la cd playerul Philips CD 630 (dac TDA 1541A) care are si el iesire digitala. Ca si boxe am o pereche de boxe DIY pe trei cai pe 6 ohm cu bas de 25cm Vifa , medii Scan-Speak, inalte Vifa. As dori o recomandare peste ceea ce poate Rotelul ca si performanta, si ca si sunet dar si ca si putere (60W in 8 ohm in momentul de fata). Link spre comentariu
maxente Postat Decembrie 17, 2015 Partajează Postat Decembrie 17, 2015 Daca-ti place amplificatorul de ce sa il inlocuiesti cu altul care are DAC intern si poate sa sune ca porcul fata de Rotel ? Pune-i un DAC extern Link spre comentariu
Shambala Postat Decembrie 18, 2015 Partajează Postat Decembrie 18, 2015 (editat) Cred ca autorul topicului nu intelege ce inseamna iesire si respectiv intrare digitala. Iesire digitala la un cdplayer sau placa de sunet inseamna iesire INAINTE de partea de DAC. Intrare digitala intr-un ampliifcator inseamna ca acesta contine un DAC (bun sau rau) si se poate intra digital intai in acesta. Maxente are dreptate. Editat Decembrie 18, 2015 de shambala Link spre comentariu
Vizitator spanu Postat Decembrie 20, 2015 Partajează Postat Decembrie 20, 2015 (editat) Am inteles idèea, vad ca trebuie sa ma orintez catre un DAC extern desi nu voiam unul extern. Poate imi recomandati ceva dac-uri mai bunicele. As schimba si amplificatorul cu ceva peste Rotelul pe care il detin, m-as orienta catre un Luxman sau poate imi sugerati altceva. Editat Decembrie 20, 2015 de spanu Link spre comentariu
Shambala Postat Decembrie 20, 2015 Partajează Postat Decembrie 20, 2015 (editat) Daca iti place Rotel, RB 1090 ar fi o solutie bunisoara calitativ (mie mi-a placut). Se pot gasi in jur de 1000 euro. Luxman ... poate un M02. sau un Onkyo M504 - la 3-400 euro. O varianta ceva mai ieftina ar fi un HK 6900 sau Denon POA2800 (250-300 euro). Evident, neciurucaite. Editat Decembrie 20, 2015 de shambala Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 20, 2015 Partajează Postat Decembrie 20, 2015 Io de la Luxman nu aş putea recomanda altceva decît amplifurile lor pe lămpi. Dar calitatea costă. Mai simplu e să faci o listă cu cîteva scule care-ţi fac cu ochiul şi să ne dăm cu părerea în funcţie de caracteristici şi construcţie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum