ion_vasile Postat Decembrie 29, 2015 Partajează Postat Decembrie 29, 2015 Scrie ce ti-am pus eu.este din acelasi tv.Nu trebuie sa modifici nimic. Link spre comentariu
androne vasile Postat Decembrie 29, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2015 l-am scris si tot nu merge-nu apare volumul,se schimba canalele,nu apare meniul deloc Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 29, 2015 Partajează Postat Decembrie 29, 2015 Eu nu inteleg e asa de greu de postat originalul asa cum am zis eu? Link spre comentariu
androne vasile Postat Decembrie 29, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2015 nu pot sa postez decit hex Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 29, 2015 Partajează Postat Decembrie 29, 2015 daca nu poate sa puna dumpul atunci cum poate sal scrie pe memorie Link spre comentariu
androne vasile Postat Decembrie 29, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2015 am scris dumpul lui ion vasile si tot nu pot debloca meniul Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 29, 2015 Partajează Postat Decembrie 29, 2015 am scris dumpul lui ion vasile si tot nu pot debloca meniul eu unu nu cred ca ai putut sa scrii memoria si de asta nu sa deblocat din hotel daca nu raspunzi la ce tiam spus mai sus pentru ajutor o sal repari la anu Link spre comentariu
dan-a2 Postat Decembrie 29, 2015 Partajează Postat Decembrie 29, 2015 Poate nu ai telecomanda potrivita Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 29, 2015 Partajează Postat Decembrie 29, 2015 Pai pune-l si .hex doar sa fie arhivat si rezolvam Link spre comentariu
androne vasile Postat Decembrie 29, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2015 Multumesc pentru sfaturi l-am rezolvat.Am copiat dumpul pentru deblocare in bin,l-am salvat in hex si am scris memoria. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum