ionut20 Postat Martie 7, 2007 Autor Partajează Postat Martie 7, 2007 edit :yawinkle: merci de proiecte Mircea, cum fac rost de bani comand difuzoarele :smt006 Link spre comentariu
neinvins Postat Martie 8, 2007 Partajează Postat Martie 8, 2007 nexus.daca in loc de E12 pun hp12S .. nu va face treaba buna? tot in combinatie cu pa-d52S Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Martie 8, 2007 Partajează Postat Martie 8, 2007 merci :smt006. ionut20 citeste regulamentul forumului, insist :snakeman: Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Martie 8, 2007 Partajează Postat Martie 8, 2007 merge, dar nu e la fel de bun ca si E12 Link spre comentariu
ionut20 Postat Martie 8, 2007 Autor Partajează Postat Martie 8, 2007 merci :smt006. ionut20 citeste regulamentul forumului, insist :snakeman: Scuze Boss, am recitit regulamentu On topic, In urma unei discutii cu Mircea(Nexus) m-am hotarat sa merg pe urmatoarea varianta: 2 subburi bass reflex cu HP18S, si 2 sateliti cu E15-350N + PAd52 + PH2818 La sistemul aceasta se va adauga inca 2 sateliti facuti de cateva luni, cu niste difuri sal ce stateau nefolosite in casa, puterea lor fiind cam de 130 RMS. Acum in ceea ce priveste aplificarea pt satelitii cu E15 si subburile cu 18S, merge varinta ce am zis la inceputul discutiei, si anume ipa300v2, 2 module, aliemntate la +/-80V si boxele puse in paralel, pt a face 4 ohmi, basii pe un canal si satelitii pe celalalt canal. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum