Vizitator mihai_mxw Postat Decembrie 16, 2015 Partajează Postat Decembrie 16, 2015 Bună seara Sper ca postez unde trebuie Am un receiver av pioneer vsx-421Și deodata nu îl mai vede laptop.ulPe lcd apare semnalul de la pioneerPot selecta hdmi dar apare ,,se conecteaza,, și după apare ,,fără semnal,,Dacă bag hdmi din laptop în tv este ok,laptopul îl vede Toate cele 4 intrări hdmi sunt încercate și tot așa face Deci laptopul nu îl vede Și nici el nu vede laptopulIeșirea din laptop este ok pentru ca pe tv merge Intrarea tv este ok pentru ca merge din laptop I.am dat resetare la pioneer și degeabaDeci dacă aveți sfaturi sau recomandări unde să mă duc cu ea ,,va mulțumesc,, Link spre comentariu
Vizitator mihai_mxw Postat Decembrie 17, 2015 Partajează Postat Decembrie 17, 2015 Nimeni ? Link spre comentariu
Vizitator mihai_mxw Postat Decembrie 18, 2015 Partajează Postat Decembrie 18, 2015 Nici un sfat ? Link spre comentariu
Vizitator Marian Radyonnn Postat Decembrie 28, 2015 Partajează Postat Decembrie 28, 2015 Update firmware, probabil s-a corupt firmware-ul. Link spre comentariu
Vizitator mihai_mxw Postat Decembrie 28, 2015 Partajează Postat Decembrie 28, 2015 Ms mult .Încerc să văd dacă se poate Link spre comentariu
Vizitator mihai_mxw Postat Decembrie 30, 2015 Partajează Postat Decembrie 30, 2015 Vreo recomandare unde să mă duc ?Un nr de telefon MsLa mulți ani Link spre comentariu
Vizitator mihai_mxw Postat Ianuarie 6, 2016 Partajează Postat Ianuarie 6, 2016 Up Link spre comentariu
Vizitator mihai_mxw Postat Ianuarie 8, 2016 Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 Up. Nici o recomandare ??? Link spre comentariu
leoncris Postat Ianuarie 8, 2016 Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 Pioneer VSX-421-K Factory Reset [*]Put unit into standby [*]Hold down the "Band" button on the front of the unit whilst pressing and holding standby. [*]When you see "RESET?" appear in the display, press AUTO SURROUND/STREAM DIRECT [*]OK? Will show in the display [*]Press ALC/STANDARD SURR to confirm [*]OK appears in the display to confirm a reset. Link spre comentariu
Vizitator mihai_mxw Postat Ianuarie 8, 2016 Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 MsAm dat de câteva ori și degeabaȘi upgrade firmware nu il pot face eu si nici nu știu unde să mă duc Link spre comentariu
leoncris Postat Ianuarie 8, 2016 Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 Ce locatie ai , poate ... un coleg p'aproape ? Link spre comentariu
Vizitator mihai_mxw Postat Ianuarie 8, 2016 Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 Stau în Chitila Dar trec eu cu ea oriunde Link spre comentariu
Vizitator mihai_mxw Postat Ianuarie 9, 2016 Partajează Postat Ianuarie 9, 2016 Up. Nu vrea nimeni să arunce un ochi ? Link spre comentariu
Vizitator mihai_mxw Postat Ianuarie 10, 2016 Partajează Postat Ianuarie 10, 2016 Up Link spre comentariu
ion_vasile Postat Ianuarie 10, 2016 Partajează Postat Ianuarie 10, 2016 Munca multa-bani putini. Defectul a survenit la conectarea TV-ului ,nu a laptopului. Posibil afectate IC303,sau IC308 [procurare costisitoare]. Actualizarea de soft si setarile de fabrica ,nu duc la rezolvarea defectiunii. Targoviste--[discutam la tel.] 0765619169- si incercam o rezolvare Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum