Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplificator sateliti

poiuyt

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• poiuyt

1

• kappy

1

• zal

1

• pitbull_bog

1

Top autori în acest subiect

Vizitator dr.phantom

sigur e de ajuns pt 18w, sau cel putin asa cred, ai si preamplificator pe aceeasi sursa?ca dak e asa nu cred ca merge la 18w. Dar ai putea face ceva cu 2n3055 si ai si putere mai mare la tensiunea asta

Link spre comentariu
  • 5 luni mai târziu...

am gaseit urmatoarea schema cu mosfeturi Chestia este ca io am alimentare de 36 de V e de ajuns pt 15W ?http://www.redcircuits.com/Page123.htm

m-am uitat un pic la performantze si mi se pare bun..THD = 0.04%sa am un traf pe masura l-as face sa vad cum suna pe 4 ohm la 30W...dak nu ai exp cu amplifuri pe tranzistori nu te baga...trebuie reglat inainte sa-l folosesti
Link spre comentariu

dak nu ai exp cu amplifuri pe tranzistori nu te baga...trebuie reglat inainte sa-l folosesti

Pai tocmai chiar daca nu are experienta cu amplificatoare pe tranzistori ... nu mai bine invata sa regleze unu simplu, pentru inceput, iar daca greseste si arde finali sau atceva ... ce a pierdut ? 100 de mii ... o nimica toata, pe cand daca incepe un ipa 400 sau altceva de performante mai mari (cu multi trazistori) te cam zgarii pe ochi daca ii arzi.Eu zic sa o faci daca vrei pe o placuta de cablaj test, iar daca reusesti sa il reglezi bine si iti place cum suna faci cablaj si tot ce trebe. :yawinkle:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări