Juice Postat Decembrie 16, 2015 Partajează Postat Decembrie 16, 2015 Buna ziua.Stie careva din voi pe unde as gasi 2 difuzoare de bass pentru boxele Tannoy 607 ii ? Is intrerupte bobinele undeva ca doar cand apas membrana se aude ... Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 16, 2015 Partajează Postat Decembrie 16, 2015 Să nu fie dezlipite firele dintre cose şi bobină... asta se poate reface cu puţină atenţie. Link spre comentariu
Juice Postat Decembrie 16, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2015 Nu stiu cat ar rezista ... Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 16, 2015 Partajează Postat Decembrie 16, 2015 Păi, sînt boxe de audiţie nu de club. Link spre comentariu
Juice Postat Decembrie 16, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2015 (editat) Si asta e drept dar ca solutie de back`up, am nevoie sa stiu unde as gasi 2 difuzoare. L.E : Cica au fost folosite pe putere mare si le-a fortat .... deaia nu stiu ce sa cred despre difuzoare ! Editat Decembrie 16, 2015 de Juice Link spre comentariu
adrian lucian Postat Decembrie 16, 2015 Partajează Postat Decembrie 16, 2015 Asculta la Zal, cel mai probabil firele leonice au ceva. La curse mari ale conului se reteaza de langa lipituri Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 16, 2015 Partajează Postat Decembrie 16, 2015 Poze cu firele leonice sint relevante, cit si o auditie "cu lumina stinsa", si miscarea membranei pina se aude, uitindu-te la firele leonice (99% de acolo e defectul), o sa observi scintei mici. Link spre comentariu
Juice Postat Decembrie 17, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2015 Pe sambata sper sa apuc sa ma uit la ele.Am sa revin ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum