TestPoint Postat Decembrie 15, 2015 Partajează Postat Decembrie 15, 2015 (editat) Va salut,as vrea sa stiu ce piesa este aceasta care este arsa? Cea care a bubuit ,este identica cu cea de alaturi de la nr.2 Va multumesc. Editat Decembrie 15, 2015 de ddr80 Link spre comentariu
modoran Postat Decembrie 15, 2015 Partajează Postat Decembrie 15, 2015 Cred ca este bobina, notatia incepe cu "L", iar la rezistentele de pe placa notatiile incep cu "R". Acum probabil ar merge o simpla sarma, dar foarte probabil e dus si integratul ce il alimenteaza, in mod normal e in serie pe alimentarea lui. Link spre comentariu
TestPoint Postat Decembrie 15, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2015 Da ,aveti dreptate ca notatia incepe cu L,as vrea sa stiu cum sa caut mai exact cand o cumpar...la aceste tipuri de bobine ,toate au aceleeasi valori? Link spre comentariu
modoran Postat Decembrie 15, 2015 Partajează Postat Decembrie 15, 2015 Pai daca zici ca e identica cu cealalta de ce nu-i masori inductanta ? Sau daca e pe alimentare dupa cum banuiesc merge cam orice valoare, chiar si o simpla sarma. Link spre comentariu
TestPoint Postat Decembrie 15, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2015 Am sa o verific si o sa ii schimb piesa ..V-as fi dat un multumesc ,dar se pare ca am atins limita pe ziua de astazi. Va multumesc pentru informatii. Link spre comentariu
IONPREDUT Postat Decembrie 16, 2015 Partajează Postat Decembrie 16, 2015 problema,este de ce sa ars acea bobina? trebuie inlaturata cauza,nu efectul! Link spre comentariu
BUGHIU Postat Decembrie 16, 2015 Partajează Postat Decembrie 16, 2015 problema,este de ce sa ars acea bobina? trebuie inlaturata cauza,nu efectul! Exact! Sigur va face dinou....''bum'' ceva !!! Bobina smd nu a puscat in halul ala.....fara motiv! Link spre comentariu
TestPoint Postat Decembrie 16, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2015 Placa este de la o interfata de diagnoza auto (Autocom CDP) si a fost conectata numai prin mufa OBD pe masini mici sau camioane la 12 sau 24 Volti. Interfata este a lui un prieten si el mi-a spus ce a patit la interfata,cand a conectat-o la masina ..nu i-a mai mers..A desfacut-o si a gasit aceea piesa arsa . Intr-adevar ca o are de multi ani si e de fabricatie chinezeasca. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum