bobo Postat Martie 5, 2007 Partajează Postat Martie 5, 2007 salut.caut o schema de amplif de antena fif_uif .sunt abonat la cablu si programele din fif (banda3)se vad cam rau.tv este ok.am incercat mai multe scheme ''mult laudate'' dar fara prea mari satisfactii.mentionez ca nu sunt incepator dar nu mai am timp sa caut documentatie,sunt ocupat cu depanarea.daca cineva a construit un amplif mai simplu cu rezultate mai mult decat satisfacatoare rog sa-mi dea si mie schema.multumesc anticipat! Link spre comentariu
greby Postat Martie 5, 2007 Partajează Postat Martie 5, 2007 Parerea mea este ca n-ai nevoie de amplificator, ci doar sa vorbesti cu baietii de la cablu sa-si regleze reteau cum trebuie. Amplificatorii lor merg in cascada deci depind unul de altul, deci daca in fata reteau nu merge la parametrii normali e normal ca la capat sau dupa cativa amplificatori semnalul sa fie diferit. Daca raspunsul nu e cel pe care il asteptai explica mai amanuntit situatia, ce retea e(la tara, la oras) unde te afli in retea .Salut Link spre comentariu
bobo Postat Martie 6, 2007 Autor Partajează Postat Martie 6, 2007 sunt din buzau si sunt abonat la o retea importanta de catv. semnalul nu pot sa spun ca nu este bun dar am montat un decodor de hbo care cam taie semnalul. in casa am 3 televizoare si vreau sa imbunatatesc calitatea semnalului la iesirea din decodor. astept sugestii. multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum