Vizitator Inof3nsiv Postat Decembrie 15, 2015 Partajează Postat Decembrie 15, 2015 Va salut. Am o problema la un sistem audio 2.1Cum le conectez?Am 2 negre unul alb si unul rosu.Pe alb imi iese 16V DC Link spre comentariu
modoran Postat Decembrie 15, 2015 Partajează Postat Decembrie 15, 2015 Finalii aia sunt TDA 2030 ? Iesirea audio e in pinul 4 al acestui integrat. Daca ai 16 V pe iesire unul din integrate e defect. Vezi ca firele alea "negre" s-ar putea sa fie masa (legate impreuna, verifica cu multimetrul) Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 16, 2015 Partajează Postat Decembrie 16, 2015 100% e defect ceva acolo.Rosu si alb sunt iesirile ,negrele minusul la iesire Link spre comentariu
Vizitator Inof3nsiv Postat Decembrie 16, 2015 Partajează Postat Decembrie 16, 2015 Albul nu reactioneaza cu nici unul din acele fire. Ca boxa sa functioneze trebuie sa folosesc rosu cu negru. Credeti ca as putea sa pun negrele in extremitati si rosu sa il inseriez pe cei doi pini din mijloc? Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 16, 2015 Partajează Postat Decembrie 16, 2015 Pai nu e defect finalul care duce la alb? Link spre comentariu
BUGHIU Postat Decembrie 16, 2015 Partajează Postat Decembrie 16, 2015 Albul nu reactioneaza cu nici unul din acele fire. Ca boxa sa functioneze trebuie sa folosesc rosu cu negru. Credeti ca as putea sa pun negrele in extremitati si rosu sa il inseriez pe cei doi pini din mijloc? ....si apoi cate difuzoare si cum ...le cuplati,asta daca merge respectiva iesire(final audio)!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum