Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Meniu service Beko 12.1

radutyu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• radutyu

6

• Tavi

4

• mircea626

2

• iuliantv

2

Top autori în acest subiect

Ma tem ca este o telecomanda de service care are pe ea butoane pe care scrie "SER-IN" "SER-OUT"asa se observa in caietul service este posibil sa existe vreo telecomanda care face cele doua butoane, care o fii ma intreb ca nu am nici telecomanda originala am cumparat una

Link spre comentariu

Am scris mai sus ca nu raspunde la telecomenzi de PCA,si ca sa termin va descriu ce am facut ca sa rezolv problema poate va este de folos,am cumparat o telecomanda de Beko 12.1 cea care SYS pe ea am desfacut-o si ca sa intru in service mode dupa indelugi tatonarii,am ajuns ca trebuie sa fac scurt intre pinul 9 si 17 a intrat in sevice am facut reglajele asa cum arata in manualul service de "Beko 12.1" am memorat cu tasta alba si am iesit din service cu tasta verde din mijlocul joysticku-lui,acum tv se afla la client,va multumesc mult Raducanu Radu

Link spre comentariu

cel mai simplu era sa iei o telecomanda gen pca care are contrast minus si sa apesi tastanu conteaza ca nu raspunde la restul de comenzi, asa se intra in service noteaza-ti cele 3 metode

Link spre comentariu

Revin domnu Tavi dar nu raspunde la telecomenziii gen P909,P3046,s.a.m.d,am incercat o gramada gen pca, dar nu raspundea la ele,ce pot sa va spun sa fii fost toate defecte dar am un tester de telecomenzi si cu semnal sonor si suna alt fel decit pt pca

Link spre comentariu

deja devine plictisitor sa repetintelege ca daca pe o telecomanda gen pca apesi contrast minus intra in service , chiar daca in rest nu face nici o comandaP909 si P3046 nu au contrast minus !

Link spre comentariu

Credeti ca nu am incercat cu contrast minus,pai eram nebun cind alte beko intra cu acesta tasta nu va repetatii nici nu va plictisiti suntem niste nebuni care ne plac electroni asta este tin sa-mi cer scuze daca am depasit limita bunului simt O sera buna , Raducanu Radu

Link spre comentariu

nu exista sunt doar 3 metode de a intra in service la beko ( in afara de cele mai vechi sau egale cu 10.3 & co ) , si au fost enumerateai gresit tu ceva ce ai facut tu a fost sa ii simulezi acea tasta " contrast minus "

Link spre comentariu

corect TAVI DE EX O TLC CARE TRE SA O AIBA FIECARE ELECTRONIST ESTE P1709 CARE FACE MULTE FUNCTII si care are si contrast [-] si care merge intadevar la tv sus mentionat .Cu -cont se intra cu tlc originala se face service,apoi cu -con se iese obligatoriu.

Link spre comentariu
  • 5 ani mai târziu...

avea dreptate propietarul la unele nu intra nici cu taste contast sau lumina nici cu menu 9301 sau alte variante alta solutie decat a desface telecomanda este o tel n18 tauras zander contrast etc :ciuda: la care se apasa tasta slepp a m gasit pe net si sa si confirmat

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

avea dreptate propietarul la unele nu intra nici cu taste contast sau lumina nici cu menu 9301 sau alte variante alta solutie decat a desface telecomanda este o tel n18 tauras zander contrast etc :ciuda: la care se apasa tasta slepp a m gasit pe net si sa si confirmat

se confirma inca o data,nu a mers cu 909,1690,contrast -merge cu n18 cu care face mai toate functiile, menu service beko 12.1 slep remote control n18(tauras,kontrast,etc)
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări