Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema televizor Temp 6M

Postări Recomandate

Va salut,

Va rog sa postati schema televizorului Temp 6M deoarece am trebuinta de dansa.

Cineva a mai postat un buchet de scheme de televizoare in topicul meu ''Temp 6M'' dar in acel buchet nu se regaseste schema acestui televizor. M-ar interesa deoarece doresc sa construiesc etajele oscilator autoblocat si etajul final baleiaj pe orizontala (am piesele din acest TV). Nu doresc decat sa verific tuburile in acest tip de montaj, precum si alte transformatoare de linii.

Multa stima,

Editat de oprea_m
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• oprea_m

6

• dan-a2

2

• FLORIN IORDACHE

2

• nostrom

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Stiu la ce va referiti fiindca am vazut si acel document djvu cand ati postat link-ul. Din nenorocire nu aceea este schema deoarece transformatorul blocking linii din schema are o priza mediana, ori asta, ori este doar un autotransformator acolo. Al meu este transformator fara priza mediana. Exista doua trafo. mici intr-un Temp 6M: unul este transf. de impulsuri (Impulasnii transformatora) iar celalalt est intr-o carcasa metalica si este trafo. blocking linii.

Am schema de principiu al unui etaj osc. autoblocat dar as avea nevoie si de schema din Temp 6M pentru valorile unor componente. 

Stima,

Editat de oprea_m
Link spre comentariu

Am aceasta carte, tocmai m-am uitat in ea sa vad daca este descris montajul oscilatorului autoblocat din TV Temp 6M si nu apare decat un osc. autob. dintr-un TV romanesc cu traf. cu miez de ferocart.... 

Am primit schema de la @nostrom si sunt dezamagit...

Spuneti-mi va rog, nu acest transformator mic in cutie metalica este trafo. utilizat in etajul osc. autoblocat? In schema zice ca este utilizata pentru stabilitate o bobina pe miez de ferrocart cu priza mediana(cred ca mediana...)

Atasez imaginea.

.....................................

Va multumesc tuturor pentru interesul acordat discutiei acestea.

M-am lamurit cum sta treaba. Schema nu minte  :tryre

Fir-ar sa fie si am avut intreg TV-ul....... mi-au scapat printre degeta bobinele acelea doua cu priza... numai vina mea e... Nu am vrut sa l-e iau si pe acelea, mi-a stat gandul la spatiul de depozitare... :bataie

Daca cumva se intampla sa aveti vre-un sasiu de Temp 6M sau 7M, va rog mult sa-mi dati mesaj si ne intelegem noi cumva.

Numai respect,

post-226554-0-82833400-1450207849_thumb.jpg

Editat de oprea_m
Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări