tepeleacatalin Postat Decembrie 15, 2015 Partajează Postat Decembrie 15, 2015 buna ziua tuturor colegilor am primit un tv NIPPON CT2014TXT care are urmatoarele simptome imagine ingustata si sensibilitate redusa....am verificat tensiunile pe BV sunt corect si celelalte tensiuni sunt corecte. functionarea este stabila, am gasit doi condensatori intrerupti si unul devalorizat dar nici unul nu era umflat. Am masurat toti ceilalti conzi si sunt ok. Masurarea s-a facut cu ESR Integrate prezente pe placa STV2118A STV2180-38 G22AB9609 TDA8174 baleiaj vertical pe placa de txt - STV5345/H deocamdata nu am telecomanda dar raspunde la comenzi de pe panoul frontal, telecomanda este pe drum se poate regla dimensiunea verticala din service?.Si care ar fi codul de intrare in service? selectorul este WITTIS UVC1041-EW4..... dupa cum spuneam are purici pe toate canalele sonorul este normal cu exceptia canalelor la care semnalul este atat de slab incat se desincronizeaza, in rest se aude perfect semnalul este luat direct de pe cablu din service se poate face ceva pt sensibilitate sau direct selectorul este defect va multumesc mult atasez o imagine cu functionarea acestui tv cu respect Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 15, 2015 Partajează Postat Decembrie 15, 2015 Poate FI RAAul mic din service si imaginea deasemeni. Link spre comentariu
tepeleacatalin Postat Decembrie 15, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2015 AGC masurat este 8.5 volti fara semnal si 3.5-4.5 volti cu semnal Link spre comentariu
adydep Postat Decembrie 15, 2015 Partajează Postat Decembrie 15, 2015 Incercati schimbarea FUS. Link spre comentariu
tepeleacatalin Postat Decembrie 15, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2015 (editat) va rog stiti cumva codul de intrare in meniu service la acest tv? am facut rost de telecomanda care imi vine maine dimineata va multumesc FUS se afla plasat intr-o portiune ecranata cu o cutie metalica lipita zdravan de cablaj....voi incerca sa il desfac fara sa fac pagube majore sa il schimb Editat Decembrie 15, 2015 de tepeleacatalin Link spre comentariu
adydep Postat Decembrie 15, 2015 Partajează Postat Decembrie 15, 2015 Se intra in SM cu butoanele de panou V+ si v- simultan,tinute apasate cateva secunde. 1 Link spre comentariu
tepeleacatalin Postat Decembrie 15, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2015 multumesc mult domnului Tabacaru am intrat in meniu service si l-am reglat, atat dimensiunea verticala cat si amplificarea...acum functioneaza perfect inca o data multumesc tuturor colegilor care m-au ajutat cu respect catalin Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum