Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

revenire la w8 probleme

Vizitator emiljo66

Postări Recomandate

Vizitator emiljo66

Va rog daca poate sa-mi spuna cineva ce se intampla cu pc-ul .Acum cateva ore am vrut sa trec de la w10 inapoi la w8 . A fost o perioada cand i-mi spunea ca se trece la w8 sa resartat si aproximativ 2 ore tot il restarteaza si tot i-mi apare mesajul urmator : your pc ran into a problem and need to restart . We're just collectig some error info,  and then we'll restad for you .

Ce este de facut .??  Asa trebuie sa faca ???

multumesc !!!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

2

• modoran

1

Top autori în acest subiect

Prima si prima oara ce wind...ati avut,ati avut wind....8 sau wind.....10 ????

Daca ati avut wind......8....atunci merge sa treceti de la wind....8 la wind....10 prin update fara probleme...dar nu si invers....adica din wind....10 la wind.....8.

Adica merge de mers,dar numai daca ii formatati partitia cu wind.....10...si instalati wind....8 curat .

Link spre comentariu

Dle Florin Iordache, daca treci dela windows 7/8 instalat anterior la windows 10 folosind utilitarul Microsoft ai 30 de zile la dispozitie sa treci inapoi la windows 7/8 de la windows 10 fara a pierde nici un fisier/program/setare.

In cazul de fata ceva a mers prost, asa ca cel mai bine se face o reinstalare pe curat, dar se pierde tot.

Link spre comentariu

Deci sa nu mai facem aici chat...trebuie pur si simplu reinstalat wind......8 curat si gataa...se rezolva problema.

Asa cum i-am zis eu si in primul post al meu.....formatata partitia pe care are wind....instalat si reinstalat din nou wind.....8 curat...(fara update fara nimic).

In maxim doua ore si jumate ar trebui sa fie totul ok (daca nu mai apar si alte probleme).

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări