ghita_cosma Postat Decembrie 14, 2015 Partajează Postat Decembrie 14, 2015 L-a lcd-ul din titlu am schimbat placa de baza si nu reusesc in meniu service sa modific tipul de panel .Placa de baza are codul 32av833rev1.03 .Evorba de prima pagina a meniului service celelalte pagini le pot modifica .Apreciez orice idee. Link spre comentariu
iuliantv Postat Decembrie 14, 2015 Partajează Postat Decembrie 14, 2015 L-a lcd-ul din titlu am schimbat placa de baza si nu reusesc in meniu service sa modific tipul de panel .Placa de baza are codul 32av833rev1.03 .Evorba de prima pagina a meniului service celelalte pagini le pot modifica .Apreciez orice idee. cred ca trebuie rescrisa memoria spi(daca are asa ceva) sau schimbata cu cea de pe vechea placa Link spre comentariu
iuliantv Postat Decembrie 14, 2015 Partajează Postat Decembrie 14, 2015 sau incercati un update de pe usb https://www.xfile.ro/download/395188cbb43d0ba780e5a88ab568bd85.html Link spre comentariu
ghita_cosma Postat Decembrie 15, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2015 o sa incerc cu stick ,n-are spi memoria....multumesc deocamdata. Link spre comentariu
ghita_cosma Postat Decembrie 27, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 27, 2015 am incercat si cu update de pe stick si tot nu am progresat ...sincer mai astept solutii noi. Link spre comentariu
iuliantv Postat Decembrie 27, 2015 Partajează Postat Decembrie 27, 2015 (editat) cum anume nu ati progresat,nu ati reusit update de pe usb sau a facut update dar imaginea nu e ok, are si memorie spi flash dar asta nu inseamna ca trebuie sa fie notata cu spi http://tel-spb.ru/remont-tv-lcd/toshiba-26el933rb daca e imagine negativa este posibil sa trebuiasca ca unul din pinii ce duc spre tcon sa fie pus la masa sau pus la 3v,deci daca ave-ti imagine negativa ar fi bine sa postati tipul displayului si cred ca va poate ajuta cineva, daca vreti mai mult ajutor dati date exacte codul vechii placi ,codul displayului pe care vreti sa o montati,etc,daca placa veche era full hd si cea noua este hd ready slabe sanse sa o puteti monta fara ceva modificari sau chiar nu o veti putea monta,ce tensiune alimentare are tconul displayului dv si ce tensiune are cu noua placa ,daca aveti vechea placa urmariti traseele ce duc din procesorul video spre cupla tcon,si vedeti ce diferente sant fata de noua placa,mai mult ca sigur nu sant pefect identice,daca vechiul display de pe placa noua are o cu totul alta rezolutie decat noul display ,iar sant probleme,ce cu ceva noroc se pot modifica din service.............. Editat Decembrie 27, 2015 de iuliantv Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum