Nemesis Postat Martie 5, 2007 Partajează Postat Martie 5, 2007 Un prieten care nu are cont pe acest forum m-a rugat sa va intreb cum ar putea schimba limba interfetei unui Windows Media Center instalat pe un laptop luat din Austria - interfata fiind deci in limba germana . Stiam ca pt xp este language pack pentru limba romana insa pt Media Center nu stiu nimic. Amicul nu vrea neaparat o interfata in romana (care probabil e mai greu de gasit) ; s-ar multumi si cu una in engleza . Trebuie instalat ceva sau se poate si din setari ? Link spre comentariu
MifTy Postat Martie 5, 2007 Partajează Postat Martie 5, 2007 în principiu se poate şi din setări... numai să nu fie o versiune de windows exclusiv în germană... din proprie experienţă nu am idee, poate cineva cu media center instalat să ştie mai multe... figura se poate rezolva uşor reinstalând de la zero... de pe un media center în engleză... sau internaţional (mai multe nu mai spun, vă ajută google!!!) Link spre comentariu
fulmoon Postat Martie 8, 2007 Partajează Postat Martie 8, 2007 Exista si am 5 CD-uri cu interfete de ... limbi :)Cauta pe Google : Windows XP N MUIDaca nu gasesti, lasa-mi un mesaj si daca sunt prin preajma, facem cumva sa-ti livrez o .. limba :yawinkle: Link spre comentariu
MifTy Postat Martie 9, 2007 Partajează Postat Martie 9, 2007 Exista si am 5 CD-uri cu interfete de ... limbi :)Cauta pe Google : Windows XP N MUIDaca nu gasesti, lasa-mi un mesaj si daca sunt prin preajma, facem cumva sa-ti livrez o .. limba :yawinkle:ok... pricep... dar data viitoare aterizezi direct la "Matrimoniale"!!! :smt005 :smt005 :smt005 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum