Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Telecomanda tv Delton ctv 5171

FLORIN IORDACHE

Postări Recomandate

Buna seara ! Cine imi poate oferi si mie o informatie,adica ce telecomanda merge la acest tv Delton ctv 5171. 

Va spun de pe acum ca nu ii stiu nici proc.....si nici chassis-ul...pentru ca tv-ul nu e la mine,tv-ul este la om acasa...Mie mi-a adus doar ce v-am scris eu....

Eu a-si zice ca s-ar putea sa fie vb despre vreun chassis beko sau vestel 11ak....Dar asta nu stiu sigur..daia v-ma cerut si ajutorul dvs. :reytre

Astept raspuns !! Multumesc !!!

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

7

• leoncris

4

• adydep

4

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Este 11AK ... 

Pai bine "sefu' " , la dotarea ta ...  :rade:

Ok,am inteles,acum stiu eu ce telecomenzi merg la aceste chassis-uri 11ak... Aici nu eram eu 100%,adica daca e vb despre 11ak...sau beko.

Dar mai mult de 70 % stiam ca e vb despre acest chassis 11ak....

Va multumesc mult !!

Link spre comentariu

Cred ca este o mica gresala(a scris gresit clientul),presupun:DELTON CTV5171.Atunci merge cu 2040.

Da.asa e...greseala de tasta...adica in loc sa apas pe 1 am apasat pe 4...mii de scuze...!!!

Dar oricum am modificat acum...Mersi pentru observatie !!! Asta e se mai intampla si la case mai mari.... :d

Link spre comentariu

Totusi  Tv Delton au fost echipate si cu 12.6.

Pai daaaa,stiu si asta...pai daia v-am spus mai sus....ca poate fi unul din cele doua chassis-uri.....adica beko si 11ak... 

Link spre comentariu

Offffffffffffffffffffff !

Delton ctv5571-functioneaza cu telecomanda 14.1/12.5-sasiu beko

Delton 5171txe-functioneaza cu p2040-sasiu vestel ak30

Aaaa,deci Delton ctv 5571 are chassis-ul  beko..Iar Delton ctv 5171txe are chassis 11ak.... Am inteles acum . Va multumesc mult !!!

Pai daca imi ziceati asa de la bun inceput era ff okkk,nu mai facem aici chat de conversati...  :d 

Trebuie intrebat clienul ce meniu are tv-ul.

Ok,o sa fac si chestia asta..care mi-ati spus-o dvs.... :)

Link spre comentariu

Doamne , ma disperi !

La tine ctv5571 e tot una cu  ctv 5171 ?

Gata'mi ajunge pe azi !

Clientul mi-a spus ca e vorba Delton ctv 5171 (fara txe) asa cum v-am spus si la subiect si in mesaj... dar acum nu stiu daca o fi citit si bine pe eticheta tv-ului.... 

Oricum i-am dat mesaj sa-mi trimita si o poza cu meniul tv-ului.....asa cum a zis si domnul Andrei.

Va multumesc pentru raspuns !!!

Link spre comentariu

Va salut ! Va anunt ca telecomanda corecte pentru acest tv Delton ctv 5171,este o telecomanda de beko 12.5 nu e vb...de nici o telecomanda de vestel 11ak....

Acum stiu sigur ca e vorba despre aceasta telecomanda....pentru ca mi-a adus telecomanda veche a tv-ului....​ 

Uitati asa arata telecomanda originala a tv-ului. :)

Va Multumesc mult !

post-177758-0-04145200-1450274920_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări