smd-man Postat Decembrie 28, 2020 Partajează Postat Decembrie 28, 2020 Iata ca dupa ceva timp, neavand ce face am dat iar peste acest tv. Deci se presupune ca alt meserias a schimbat bin-ul , de nu merge telecomanda (decat unele comenzi ) si se si potrivesc - comenzile cu un tv cu PCA. Care memorie ar trebui rescrisa : 24C16AN sau 24LC21A ? De umblat la ele nu s-a umblat (dezlipit). Link spre comentariu
iuliantv Postat Decembrie 28, 2020 Partajează Postat Decembrie 28, 2020 daca merge telecomanda cu ,,pca,, cu ceva comenzi,atunci cred ca are un soft grundig , daca cea de ,,pca,, face ok,volum,pr,on,off,atunci cred ca este ,, Telecomanda Grundig, RC-AD1, LED TV, 19VLE2000T, RCAD1,, mfy 1838 Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 28, 2020 Partajează Postat Decembrie 28, 2020 Sau beko Chiar acum, dan cod a spus: Sau beko Clasica de E1 și altele. Link spre comentariu
iuliantv Postat Decembrie 29, 2020 Partajează Postat Decembrie 29, 2020 Acum 12 ore, dan cod a spus: Sau beko cea recomandata de mine e total diferita de beko clasic,e1 sau altele Link spre comentariu
smd-man Postat Decembrie 29, 2020 Partajează Postat Decembrie 29, 2020 Multumesc pentru raspunsuri. Dupa ce incerc RC-AD1 va dau de stire. Multumesc Dan si Iulian. Link spre comentariu
smd-man Postat Decembrie 30, 2020 Partajează Postat Decembrie 30, 2020 Domnul Iulian ati avut dreptate. Am rezolvat problema cu RC-AD1. De fapt, am cerut acest model dar mi-a fost recomandat RC-YC1 ca fiind echivalenta. Si asa a fost. Multumiri dl. Iulian si dl. Dan. An nou mai bun - va urez tuturor celor de pe elforum. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum