Vizitator davidescu catalin Postat Decembrie 14, 2015 Partajează Postat Decembrie 14, 2015 Buna ziua, am instalat o camera video IP cam configurata pe un router Tp link, itrebarea este daca as putea inregistra imaginile intr_un spatiu de stocare virtual gen cloud(dropbox, orange cloud, etc) . Mulțumesc Link spre comentariu
Stefan Stefan Postat Decembrie 14, 2015 Partajează Postat Decembrie 14, 2015 Da. Link spre comentariu
belasajgo Postat Decembrie 14, 2015 Partajează Postat Decembrie 14, 2015 Sigur ca da. Link spre comentariu
yo7lhe Postat Decembrie 14, 2015 Partajează Postat Decembrie 14, 2015 Da, dar fi sigur ca informatiile vor fi disponibile oricui. Link spre comentariu
digix Postat Decembrie 14, 2015 Partajează Postat Decembrie 14, 2015 Trei de Da si nici un Cum ? Link spre comentariu
Vizitator davidescu catalin Postat Decembrie 14, 2015 Partajează Postat Decembrie 14, 2015 Si cum as putea face asta,, tehnic vorbind,,?? Mulțumesc Link spre comentariu
belasajgo Postat Decembrie 14, 2015 Partajează Postat Decembrie 14, 2015 Trei de Da si nici un Cum ? Pai in primul rand ar trebui sa stim despre ce camera IP este vorba, asta nu a mentionat initioatorul topic-ului... Si cum as putea face asta,, tehnic vorbind,,?? Mulțumesc Am asteptat deja intrebarea asta... Despre ce camera IP este vorba? Ce model de la ce producator? Link spre comentariu
Vizitator davidescu catalin Postat Decembrie 15, 2015 Partajează Postat Decembrie 15, 2015 Buna ziua este o camera IP, PNI ip951 w p2p configurata intr_un router. Tp link mai vechi nu mai retin modelul si nu am cum verifica acum stiu ca ii capabil 54 mb maxim. Stima Link spre comentariu
MifTy Postat Decembrie 30, 2015 Partajează Postat Decembrie 30, 2015 ... dacă aş fi robot, aş spune "date insuficiente"! întrebare: nu scrie nimic despre asta în manualul camerei? Link spre comentariu
tehno ton Postat Decembrie 30, 2015 Partajează Postat Decembrie 30, 2015 La modelul asta nu merge. E de generatie mai veche. Spun ca nu merge din camera,dar in alt mod se poate dar se complica problema. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum