sorin_adrian Postat Decembrie 13, 2015 Partajează Postat Decembrie 13, 2015 Buna seara ! Detin un cablaj al acestei statii de lipit dar nu am nici o schema . Am batut Google , l-am intors si invers , am gasit ceva pe un site polonez dara componentele nu au valori . Ma gandesc poate o are careva..! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 13, 2015 Partajează Postat Decembrie 13, 2015 Buna seara ! Detin un cablaj al acestei statii de lipit dar nu am nici o schema . Am batut Google , l-am intors si invers , am gasit ceva pe un site polonez dara componentele nu au valori . Ma gandesc poate o are careva..! Domnul este servit . zd-939 schema.pdf Link spre comentariu
sorin_adrian Postat Decembrie 13, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2015 Mul;tumesc de schema ! Am gasit si eu schema pe un site polonez . Am mai scris acest mesaj odata , dar se pare ca nu a juns in site !? Ma intereseaza si tipul / valorile componentelor deoarece placa mea e goala si vreau sa o populez . Merci! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum