Metatron Postat Decembrie 13, 2015 Partajează Postat Decembrie 13, 2015 (editat) Cu respect!! Am un tv lcd JVC model LT-20E5SU. Nu am sunet deloc pe iesiri,am semnal pe intrari,masurat cu osciloscopul si cu pinii in aer,si integratul e alimentat. Am decuplat si mute-le si tot nu am sunet. Singurul sunet abia perceptibil e un mic pocnet la inchiderea televizorului si atat. Pe iesirea de casti am sunet regulamentar. Va rog mult, cei care ati mai schimbat cu miile astfel de finali,sa imi spuneti un echivalent la acest final TPA 3002D2 smd cu 48 de pini, cu cate 12 pini pe fiecare din cele 4 laturi,si eventual de unde l-as putea lua cat mai ieftin. Va multumesc mult pt. tot!! Editat Decembrie 13, 2015 de Metatron Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 13, 2015 Partajează Postat Decembrie 13, 2015 Aveti un mp de la mine... Link spre comentariu
leoncris Postat Decembrie 13, 2015 Partajează Postat Decembrie 13, 2015 Echivalent : 0IMCRTI022C ; 0IPRPTI030A Gasesti la Ilie , Pancota.40 lei. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 13, 2015 Partajează Postat Decembrie 13, 2015 Echivalent : 0IMCRTI022C ; 0IPRPTI030A Gasesti la Ilie , Pancota.40 lei. Acesta era si raspunsul meu pe mp... Deci v-am luat-o inainte.... Link spre comentariu
Metatron Postat Decembrie 13, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2015 Mersi mult la amandoi!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum