Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Depanare Radiocasetofon VEF-260 (SIGMA)

Vizitator Julianor

Postări Recomandate

Vizitator Julianor

Buna Seara, ma poate ajuta cineva, cu o poza sau o schema, pentru montarea corecta a atei pe mecanismul de control al fregventei la radiocasetofonul VEF 260 (SIGMA)? Va multumesc!

attachment=107669:Mecanismul de control al fregventei la radiocasetofonul VEF 260 (SIGMA). 04.jpg]

post-252499-0-35781800-1450022494_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vio2007

2

• FLORIN IORDACHE

2

• leoncris

1

• ionel sm

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator Julianor

Schema asta am gasit-o si eu pe net :jytuiyu , eu am nevoie de o schima doar pentru montarea corecta a atei pe mecanismul de control al fregventei la radiocasetofonul VEF 260 (SIGMA). Vreau sa stiu cum pot monta ata pe mecanismul pe care l-am postat in poza de mai sus, ca sa il pot pune in miscare, ca imi storc creieri :91 de 3 zile sa pot pune mecanismul asta in functiune si nu pot, am incercat tot felul de variante de montarea a atei pe mecanism, dar in zadar, am nevoie de un expert sau de o poza de la un radio casetofon asemanator ca sa imi pot da seama cum se monteaza acesta ata pe mecanism, va multumesc! :multumesc

Mentionez ca am gasit o schema tot pe net, dar nu se potriveste cu modelul de mecanism pe care il am eu, deoarece lipsesc din schema 2 rotite, care pe mecanismul meu exista. :26 http://monitor.espec.ws/files/____0009_136.jpg

Link spre comentariu

Schema asta am gasit-o si eu pe net :jytuiyu , eu am nevoie de o schima doar pentru montarea corecta a atei pe mecanismul de control al fregventei la radiocasetofonul VEF 260 (SIGMA). Vreau sa stiu cum pot monta ata pe mecanismul pe care l-am postat in poza de mai sus, ca sa il pot pune in miscare, ca imi storc creieri :91 de 3 zile sa pot pune mecanismul asta in functiune si nu pot, am incercat tot felul de variante de montarea a atei pe mecanism, dar in zadar, am nevoie de un expert sau de o poza de la un radio casetofon asemanator ca sa imi pot da seama cum se monteaza acesta ata pe mecanism, va multumesc! :multumesc

Mentionez ca am gasit o schema tot pe net, dar nu se potriveste cu modelul de mecanism pe care il am eu, deoarece lipsesc din schema 2 rotite, care pe mecanismul meu exista. :26 http://monitor.espec.ws/files/____0009_136.jpg

Pai atunci trebuia sa scrieti ca aveti nevoie de service manual,si nu ca aveti nevoie de schema...  :reytre

Link spre comentariu
Vizitator Julianor

"ma poate ajuta cineva, cu o poza sau o schema, pentru montarea corecta a atei pe mecanismul de control al fregventei" - cu bata'n balta ca de obicei .

Julianor , da'mi ragaz o zi , doua sa iau la mana ... "biblioteca"

OK!

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Cu ocazia asta mi-am adus aminte cat ma chinuiam cu ani in urma sa pun ata la scala la aparate radio,cate o ora de ma lua transpiratia,si venea clientul si spunea:nu are nimic decat ia cazut ata de imi venea sa-i dau cu el in cap de nervi,dar si eu il taxam ca si cum as fii schimbat un BU205 la un tv alb negru(scuze daca am fost off topic)

Link spre comentariu
  • 4 ani mai târziu...
  • 3 ani mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări