ciuca paul Postat Decembrie 13, 2015 Partajează Postat Decembrie 13, 2015 Va salut.La acest sasiu am gasit sursa cu npc 1207ap pe care l- am schimbat cu mc44608p40 .Acum sursa lucreaza in secundar cu o tensiune variabila intre 20 si 40 v in stnby anormal.Am verificat si celelalte componente de pe langa integrat dar la prima verificare n-am prea mai gasit nimic, suspect acum as vrea sa stiu a mai inlocuit cineva integr. respectiv cu MC-ul ca fiind perfect functional ,sau poate mai am si altceva nedescoperit prin zona respectiva? Link spre comentariu
stefank Postat Decembrie 13, 2015 Partajează Postat Decembrie 13, 2015 in unele cazuri cu tensiune mai mare in st-by am gasit elco 47uF/160V devalorizat , dar in cazul dvs cu sursa defecta mai verificati optocuplor , TL431 , etc Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 13, 2015 Partajează Postat Decembrie 13, 2015 schimba D803 si D832 din primar sursa Link spre comentariu
ciuca paul Postat Decembrie 13, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2015 Deci, exclus c.i.? Celelalte sunt masurate dar nu am schimbat tl431 care este smd ,sa vad cum il adaptez cu capsula cealalta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum