cipri_mury Postat Decembrie 13, 2015 Partajează Postat Decembrie 13, 2015 Buna ziua, imi cer scuze ca nu am specificat. Locatia este Bucuresti - sector 2 - National Arena, daca ajuta. Am fost la 2 service-uri si doar l-au bagat in priza si la un service au spus "aa adomne e ecranu te costa in jur de 4 milioane" si la alt service au spus "domnule, problema posibil sa fie una mare din pacate, sa fie vorba de display si placa lui de baza si costurile sunt undeva la peste 6 milioane, nu se merita. Nu vreti sa va dau 50lei pe el?" Cred ca sunt motive destul de bune ca sa imi fac cont pe acest forum si sa discut legat de problema mea, in loc sa dau niste "milioane" pentru o rezistenta/ rezistor etc sau alta problema minora ce necesita dezlipit / lipit pe placa televizorului sa functioneze in parametrii. Da, corect exista posibilitatea ca in regim de amator mai ales ca nu detin aparatura necesara sa nu il pot repara, repet, de aceea am apelat la elforum.info. Va multumesc inca o data, si daca este cineva din Bucuresti, eventual care are si service, sa vin cu tv-ul sa vedem ce are mai exact, sa merg sa cumpar piesele etc. O zi placuta tuturor. Daca locuiti in Bucuresti puteti incerca aici http://solutiielectronice.ro/ Link spre comentariu
Vizitator Mihnea Cristian ANTONESCU Postat Decembrie 13, 2015 Partajează Postat Decembrie 13, 2015 Incerc sa va raspund tuturor, in primul rand va multumesc ca v-ati facut timp si pentru "problema mea". - Dl Andrei Tabacaru: " Daca totusi doriti sa-l reparati singur,cumparati modulul T-con complet,si gata." - Totusi nu l-as repara singur, deoarece nu am instrumentele necesare, o surubelnita, un ciocan, un patent cred ca avem cu totii... tocmai scrisesem: "Da, corect exista posibilitatea ca in regim de amator mai ales ca nu detin aparatura necesara sa nu il pot repara, repet, de aceea am apelat la elforum.info. Va multumesc inca o data, si daca este cineva din Bucuresti, eventual care are si service, sa vin cu tv-ul sa vedem ce are mai exact, sa merg sa cumpar piesele etc." - Dl cipri_mury: Din pacate da, sunt putine service-uri unde se si ofera o garantie si o calitate a serviciilor pe masura, mai ales cand vezi ca si din partea "pagubitului" exista interes si dorinta de rezolvare a problemei, din contra, un angajat intr-un SRL care se ocupa cu reparatii diverse electronice ar trebui sa se ambitioneze si sa ajute / repare in orice situatie si orice lucru, indiferent de complexitatea lui, dar aici intervine comoditatea si nepasarea (idem cu situatia medicilor, nu cred ca am vazut medici in romania care sa se "bata" pe cazuri si sa se ambitioneze sa isi faca meseria cu pasiune, si aici intervine partea salariala care lasa de dorit..dar nici sa ne batem joc cu putem) - Dl bobo: Singurul defect care il are acesta este, imagine albicioasa, lipsa de culoare, nu intrerupe, nu ingheata imaginea etc, doar imagine albicioasa. - Dl naetv: va multumesc, intr-adevar, ajutorul unui meserias cinstit si care chiar ii place ce face. - Dl leoncris : AS04 - F + o dioda Asta banuiesc si eu sa fie problema, acum vb dvs, un om de meserie isi poate da cu parerea Din dumneavoastra, este cineva care are un centru de reparat sau repara individual? Multumesc. Link spre comentariu
cipri_mury Postat Decembrie 13, 2015 Partajează Postat Decembrie 13, 2015 Poate piesele nu va fi nevoie sa le cumparati dvs. caci este posibil sa le aiba persoana la care apelati pentru reparatie. Link spre comentariu
elmar Postat Decembrie 13, 2015 Partajează Postat Decembrie 13, 2015 Dacă e firmă serioasă ...niciodată nu va apela la client pentru a-şi procura piesele! Eu nu mai repar cu piesele cumpărate de client decât dacă îşi ia răspunderea pentru o eventuală defectiune din cauza acestor piese... se stie cât de greu se găsesc piese de calitate ...iar clientul se bucură la orice stift ieftin!Ne ştiind în ce încurcătură se bagă... Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 13, 2015 Partajează Postat Decembrie 13, 2015 - Dl leoncris : AS04 - F + o dioda Asta banuiesc si eu sa fie problema, acum vb dvs, un om de meserie isi poate da cu parerea Din dumneavoastra, este cineva care are un centru de reparat sau repara individual? Multumesc. in primu rind nu AS04F nu este dioda si este integrat mai bine apelati la colegu Cata82 il gasiti aici sasiu VESTEL 11AK30 - defecte si rezolvarea lor datii mesaj privat si va va rezolva problema succes Link spre comentariu
leoncris Postat Decembrie 13, 2015 Partajează Postat Decembrie 13, 2015 "in primu rind nu AS04F nu este dioda si este integrat" - cine a spus ca AS04 - F este o ... dioda ? Am spus ca inculpatul este AS04 - F si o dioda , daca semnul + in acceptiunea unora inseama = Link spre comentariu
naetv Postat Decembrie 13, 2015 Partajează Postat Decembrie 13, 2015 "in primu rind nu AS04F nu este dioda si este integrat" - cine a spus ca AS04 - F este o ... dioda ? Am spus ca inculpatul este AS04 - F si o dioda , daca semnul + in acceptiunea unora inseama = lasa-l in pace ca , dupa ce are probleme cu scrisul , nici cu cititul nu se descurca a mai bifat inca o postare aiurea Link spre comentariu
Vizitator cata82 Postat Decembrie 14, 2015 Partajează Postat Decembrie 14, 2015 Salut Cristian,Daca nu ai gasit pe nimeni inca, te pot ajuta eu. Pretul este 130 Ron (piesele + manopera) cu conditia sa nu aibe si alte defecte.Iti las in PM numarul meu de telefon. Link spre comentariu
Vizitator Mihnea Cristian ANTONESCU Postat Decembrie 14, 2015 Partajează Postat Decembrie 14, 2015 Multumesc cata82, te sun in seara asta sa discutam. Multumesc de asemenea si celorlalti useri care m-au ajutat cu cat au reusit. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum