Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Păreri/Sfaturi achiziție boxe

Vizitator nemmondod

Postări Recomandate

E destul de nasol daca nu le poti asculta. Eu am fost la ei si am vrut sa cumpar o pereche de JVS-uri pe 3 cai, frumoase rau, intretinute, cu bass de aproximativ 20-25cm. La proba, am ramas masca cand am vazut ca boxele nu au suficient bass, nu ma asteptam avand in vedere diametrul traductorului. Fiind in magazin, am putut alege imediat o alta pereche cu un sunet placut care sa-mi convina (Jbl bookshelf, mai mici si care sunau mult mai bine). A doua oara chiar am cumparat de pe OLX o pereche de boxe Jamo cornet 165, la fel impecabile estetic si functional, insa tot asa de dezamagit sunt la partea de joase, dar le ajut cu un subwoofer, asa am bas suficient si la volume foarte mici. Intentionez sa le vand si sa achizitionez o pereche de Magnat Monitor Supreme 202 noi de la emag, daca nu-mi plac cum merg, le trimit inapoi...... si pierd doar vre-o 20Ron - transportul. Iti urez succes la alegere, eu m-am cam fript daca pot zice asa, colegii de forum au dreptate, poti avea alte asteptari de la ele si cand e sa le asculti, se poate sa fi dezamagit.

Editat de turcu_dan
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ari_panterra

5

• Dominicue

4

• quasimodo

4

• sesebe

1

adevarul cam asta e , boxele se iau pe ascultate , mai ales in cazul in care nu ai destula experienta sa stii cum suna o marca sau un anumit gen de difuzoare ........

Foarte adevarat :reytre :reytre

Link spre comentariu

Si partea asta cu ascultatul e discutabila. Pot sa sune execrabil intr-o incapere si bine in alta. La fel cum pot sa sune execrabil intr-o zona a camerei si bine in alta. Auditia ar fi indicata ca sa te asiguri ca nu exista probleme, dar in privinta calitatii sunetului cel mai bine te lamuresti cand le pui in camera pentru "auditii".

Link spre comentariu

Si partea asta cu ascultatul e discutabila. Pot sa sune execrabil intr-o incapere si bine in alta. La fel cum pot sa sune execrabil intr-o zona a camerei si bine in alta. Auditia ar fi indicata ca sa te asiguri ca nu exista probleme, dar in privinta calitatii sunetului cel mai bine te lamuresti cand le pui in camera pentru "auditii".

Si asta foarte adevarat :reytre :reytre

Ideal ar fi daca vanzatorul ar fi de acord sa dea incintele pentru o perioada de proba la domiciliul clientului ............dar....

Link spre comentariu
  • 10 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări