Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv Samsung CW-29M064N

SEBYKO_76

Postări Recomandate

Buna seara tuturor...Am un Tv Samsung CW-29M064M canalele intre 300-400 Mhz (banda 3) din cand in cand nu functioneaza...I-am schimbat selectorul, acelasi defect....Uneori intra canalele, alterori nu...Selectorul este TECC0949PG35A....Ce oare poate avea...??

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• SEBYKO_76

12

• Florinel TV

5

• dan cod

1

Am 33 V..Tunerul este ok..Este luat dintr-un tv perfect functional...Va multumesc pentru ajutor...

Tv-ul functioneaza perfect cateva minute, schimba canalele, memoreaza , iar dupa cateva minute daca trec pe altele si revin nu se mai vad,  ca si când nu au fost instalate...Deci nu pe toate se intampla acest fenomen doar pe unele din banda 3..

Editat de SEBYKO_76
Link spre comentariu

Revin cu detalii...Am schimbat memoria 24C16 programata de la un alt tv....se pare ca functioneaza mai bine, nu este perfect dar este o schimbare...Dimensiunea pe verticala este marita,  in service la acet tv se intra cu comanda :  Info-menu-mute-power on??

Mda, m-am grabit cu raspunsul...Am schimbat tunerul si memoria, defectul este acelasi....

Editat de SEBYKO_76
Link spre comentariu

L-am schimbat...Se vede o imbunatatire considerabila, dar parca nu-i perfect, pe canalul prima, inaca mai face "figuri"..L-am schimbat si pe celalalt ..k9650..

Hmmm se pare ca nu acolo este problema..a functionat de joi pana...."cand s-a incalzit"..acelasi defect...Eu cred ca defectul este un condensator care isi pierde din parametrii dupa cateva minute de functionare...

Editat de SEBYKO_76
Link spre comentariu

Tensiunile la procesor sunt urmatoarele:

Pin 9, 16,  86, 88=3.1V

pin 43=  intre 6,8-7,8V-instabila.

pin 63=4,8V

Tensiunea pe selector = 4,8V..

Tensiunea A+ =124V ar trebuie sa fie 130V??

Editat de SEBYKO_76
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări