bubusmecherul Postat Decembrie 12, 2015 Partajează Postat Decembrie 12, 2015 (editat) am primit acest tv fastex cu sasiul BEKO E1,nu pleaca din standbay,in standbay am pe colector final lini am 143v,pa stabilizatorul de 3,3v am 5v,pe pinul 39 al multifunctionalului nu am nici o tensiune,conform schemei ar trebui sa am 8v,ce sa mai verific,va rog.nu pleaca nici din telecomanda. Editat Decembrie 12, 2015 de bubusmecherul Link spre comentariu
adydep Postat Decembrie 12, 2015 Partajează Postat Decembrie 12, 2015 Daca- pa stabilizatorul de 3,3v am 5v-pa rezolva 3,3 intai Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Decembrie 12, 2015 Partajează Postat Decembrie 12, 2015 am primit acest tv fastex cu sasiul BEKO E1 ...pa stabilizatorul de 3,3v am 5v ... in principiu , daca ai pe iesirea stabilizatorului de 3,3 volti ai 5 volti in loc de 3,3 volti cit este corect , atunci aproape ca poti fi sigur ca tot ceea ce se alimenteaza cu 3,3 volti deja e prajit ... adicatelea procesorul tda9345 , memoria si pa-ul de infrarosu . Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Decembrie 12, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2015 (editat) am pe intrare 5v,pe iesire nu am nici o tensiune de 3,3v,dar nu am nici o tensiune pe pe pinul 39 al tda9345,nu ar trebui sa fie 8v,pe infra rosu am 4v,si pa-ul infrarosu lam schimbat,si stabilizatorul de 3,3v se cam incalzeste,cred ca este prea mult tensiunea de 5v pe el,va rog Editat Decembrie 12, 2015 de bubusmecherul Link spre comentariu
adydep Postat Decembrie 12, 2015 Partajează Postat Decembrie 12, 2015 (editat) Eee asta-i alta treaba .Schimba stabilizatorul. .Uite-l ce frumos e: Editat Decembrie 12, 2015 de Andrei Tabacaru Link spre comentariu
naetv Postat Decembrie 12, 2015 Partajează Postat Decembrie 12, 2015 am pe intrare 5v,pe iesire nu am nici o tensiune de 3,3v,dar nu am nici o tensiune pe pe pinul 39 al tda9345,nu ar trebui sa fie 8v,pe infra rosu am 4v,va rog si trebuie sa ghicim - e vreun concurs ? Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Decembrie 12, 2015 Partajează Postat Decembrie 12, 2015 si trebuie sa ghicim ... ? se pare ca da ! la marele maestru mason bubusmecherul , orice postare noua reprezinta o surpriza , iar adevarul trebuie citit NUMAI printre rinduri ... Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Decembrie 12, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2015 (editat) ma bucur,ca sant mason,dar unde gasesc asa ceva,adica stabilizator,nu am,gasesc prin anume ceva,tv-uri dvd,etc. am scos stabilizatorul afara si am pe intrare 6v si ceva,in standbay,ce sa verific,va rog Editat Decembrie 12, 2015 de bubusmecherul Link spre comentariu
bobo Postat Decembrie 12, 2015 Partajează Postat Decembrie 12, 2015 eu as verifica rezistenta fata de masa pe alimentarile cu 3v3 ale procesorului,s-ar putea sa scapi de inlocuit stabilizatorul ca nu o sa mai renteze reparatia. ai primit raspuns clar de la @misuraelectronic dar se pare ca le ignori. Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Decembrie 12, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2015 (editat) am schimbat al stabilizator,scos din-trun lcd si acum pe intrare am 4,08v,pe iesire am 3,2v,iarasi pe colector final lini am 177v,in standbay,iar pe tda la pinul 39 nu am nici o tensiune,ledul nu se mai aprinde focos in standbay,adica dupa ce am schimbat stablizatorul,si in sursa se aude ceva tiuit,de abea se aude acel tuit continuu.va rog,si cum sa verific rezistenta fata de masa,mai pe inteles,va rog. Editat Decembrie 12, 2015 de bubusmecherul Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 12, 2015 Partajează Postat Decembrie 12, 2015 Deci a crescut U1 la 177V.Faina treaba. Link spre comentariu
valangjed Postat Decembrie 12, 2015 Partajează Postat Decembrie 12, 2015 (editat) Ia-o si dumneata "de la un capat".Ce tensiuni ai pe iesirile sursei? Editat Decembrie 12, 2015 de valangjed Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Decembrie 12, 2015 Partajează Postat Decembrie 12, 2015 ideea de baza este sa nu-i mai spuna nimeni nimic , pentru ca , probabil , dupa urmatorul raspuns mai schimba el ceva pe-acolo prin tvc si se va trezi cu un frumos u1 = 200 si ceva de volti ... Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Decembrie 12, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2015 masor si revin. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Decembrie 12, 2015 Partajează Postat Decembrie 12, 2015 (editat) nu te mai obosi sa masori , ca tot degeaba ... cel mai bine ar fi sa citesti de la cap la coada tot topicul din link-ul urmator ...http://www.elforum.info/topic/106995-tv-hyundai/?hl=tda9345 , avind in vedere ca tot tu l-ai deschis , avind APROXIMATIV acelasi simptom si n-ai invatat absolut nimic din tot ce s-a postat si avind in vedere ca o sa-l repari si pe acesta exact la fel cum l-ai reparat si pe acela ... Editat Decembrie 12, 2015 de misuraelectronic Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum