Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv fastext

bubusmecherul

Postări Recomandate

am primit acest tv fastex cu sasiul BEKO E1,nu pleaca din standbay,in standbay am pe colector final lini am 143v,pa stabilizatorul de 3,3v am 5v,pe pinul 39 al multifunctionalului nu am nici o tensiune,conform schemei ar trebui sa am 8v,ce sa mai verific,va rog.nu pleaca nici din telecomanda.

Editat de bubusmecherul
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bubusmecherul

5

• misuraelectronic

4

• adydep

3

• dan cod

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

am primit acest tv fastex cu sasiul BEKO E1 ...pa stabilizatorul de 3,3v am 5v ...

in  principiu ,  daca  ai  pe  iesirea  stabilizatorului  de  3,3 volti  ai  5  volti  in  loc  de  3,3 volti  cit  este  corect  ,  atunci  aproape  ca  poti  fi  sigur  ca  tot  ceea  ce  se  alimenteaza  cu  3,3  volti  deja  e  prajit ...  adicatelea  procesorul  tda9345 ,  memoria  si  pa-ul  de  infrarosu . 

Link spre comentariu

am pe intrare 5v,pe iesire nu am nici o tensiune de 3,3v,dar nu am nici o tensiune pe pe pinul 39 al tda9345,nu ar trebui sa fie 8v,pe infra rosu am 4v,si pa-ul infrarosu lam schimbat,si stabilizatorul de 3,3v se cam incalzeste,cred ca este prea mult tensiunea de 5v pe el,va rog

Editat de bubusmecherul
Link spre comentariu

am pe intrare 5v,pe iesire nu am nici o tensiune de 3,3v,dar nu am nici o tensiune pe pe pinul 39 al tda9345,nu ar trebui sa fie 8v,pe infra rosu am 4v,va rog

si trebuie sa ghicim - e vreun concurs ?

Link spre comentariu

si trebuie sa ghicim ... ?

se  pare  ca  da  !  la  marele  maestru  mason  bubusmecherul  ,  orice  postare  noua  reprezinta  o  surpriza  ,  iar  adevarul  trebuie  citit  NUMAI  printre  rinduri ...

Link spre comentariu

ma bucur,ca sant mason,dar unde gasesc asa ceva,adica stabilizator,nu am,gasesc prin anume ceva,tv-uri dvd,etc.

am scos stabilizatorul afara si am pe intrare 6v si ceva,in standbay,ce sa verific,va rog

Editat de bubusmecherul
Link spre comentariu

eu as verifica rezistenta fata de masa pe alimentarile cu 3v3 ale procesorului,s-ar putea sa scapi de inlocuit stabilizatorul ca nu o sa mai renteze reparatia. :rade:

ai primit raspuns clar de la @misuraelectronic dar se pare ca le ignori.

Link spre comentariu

am schimbat al stabilizator,scos din-trun lcd si acum pe intrare am 4,08v,pe iesire am 3,2v,iarasi pe colector final lini am 177v,in standbay,iar pe tda la pinul 39 nu am nici o tensiune,ledul nu se mai aprinde focos in standbay,adica dupa ce am schimbat stablizatorul,si in sursa se aude ceva tiuit,de abea se aude acel tuit continuu.va rog,si cum sa verific rezistenta fata de masa,mai pe inteles,va rog.

Editat de bubusmecherul
Link spre comentariu

ideea  de  baza  este  sa  nu-i  mai  spuna  nimeni  nimic ,  pentru  ca  ,  probabil  ,  dupa  urmatorul  raspuns  mai  schimba  el  ceva  pe-acolo  prin  tvc :rzb si  se  va  trezi  cu  un  frumos  u1 =  200  si  ceva  de  volti ...

Link spre comentariu

nu  te  mai  obosi  sa  masori ,  ca  tot  degeaba ...

cel  mai  bine  ar  fi  sa  citesti  de  la  cap  la  coada  tot  topicul  din  link-ul  urmator ...http://www.elforum.info/topic/106995-tv-hyundai/?hl=tda9345  ,  avind  in  vedere  ca  tot  tu  l-ai  deschis  ,  avind   APROXIMATIV   acelasi  simptom  si  n-ai  invatat  absolut  nimic  din  tot  ce  s-a  postat   si  avind  in  vedere  ca  o  sa-l  repari  si  pe  acesta  exact  la  fel  cum  l-ai  reparat  si  pe  acela ... :rzb

Editat de misuraelectronic
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări