Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

centrala termica PROTERM

v67

Postări Recomandate

Centrala termica PROTERM apare mesaj de avarie  F20 in cartea tehnica spune  termostatul de siguranta.... (are continuitate) contactorul cupleaza  am urmat instructiunile pentru re punere ifunctionare  mesajul cu F20 clipeste cu intermitenta   centrala este rece Cum poate fi resetata?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Ne spui si noua despre ce termostat este vorba?  Ce termostat este cu armare? Cu ce contactor este inseriat? Unde se afla amplasat acel termostat, din punct de vedere fizic, pe centrala? Cum ai incercat sa ii schimbi starea unui termostat? De unde stii ca acel model este cu " armare" si nu cu "revenire" ?

Pune ce scrie pe el (litera cu litera-cifra cu cifra, etc).

Cu cat ne dai mai multe informatii, cu atat te putem ajuta mai mult.

Reanalizand, bag sama, ca este vorba de presostatul de aer (sau de fum, cum se mai zice) si nicidecum de termostat.

Link spre comentariu

PINTI este vorba despre proterm 9kw centrala termica ,electrica,, nu gaz metan poate fi alimentata ,,monofazic sau trifazic ,, deci mesajul este f20 in cartea tehnica spune ca defectul este  supraincalzire cazan iar cauza este  S21 termostat siguranta montat deasupra cazanului nu stiu daca  el trebue sa conduca sau nu

Am scos  fisa termostatul are  ceva pentru armare dar eu am apasat si nimic astazi nu am ajuns acolu 

ce ma sfatuesti?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări