v67 Postat Decembrie 12, 2015 Partajează Postat Decembrie 12, 2015 Centrala termica PROTERM apare mesaj de avarie F20 in cartea tehnica spune termostatul de siguranta.... (are continuitate) contactorul cupleaza am urmat instructiunile pentru re punere ifunctionare mesajul cu F20 clipeste cu intermitenta centrala este rece Cum poate fi resetata? Link spre comentariu
PINTI Postat Decembrie 12, 2015 Partajează Postat Decembrie 12, 2015 Cu o deconectare din priza ai incercat? Link spre comentariu
manolo Postat Decembrie 12, 2015 Partajează Postat Decembrie 12, 2015 Daca te referi la termostatul montat in interiorul centralei ,trebuie inlocuit ,starea lui cind e rece turul este normal open . Link spre comentariu
v67 Postat Decembrie 12, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2015 am incercat si cu scoaterea tensiunii ,iar termostatul era inchis am icercar sa -i schimb starea(modelul este cu armare nu cu revenire) nu reactioneaza , in schema il arata inseriat cu bobina contactorului Link spre comentariu
PINTI Postat Decembrie 12, 2015 Partajează Postat Decembrie 12, 2015 Ne spui si noua despre ce termostat este vorba? Ce termostat este cu armare? Cu ce contactor este inseriat? Unde se afla amplasat acel termostat, din punct de vedere fizic, pe centrala? Cum ai incercat sa ii schimbi starea unui termostat? De unde stii ca acel model este cu " armare" si nu cu "revenire" ? Pune ce scrie pe el (litera cu litera-cifra cu cifra, etc). Cu cat ne dai mai multe informatii, cu atat te putem ajuta mai mult. Reanalizand, bag sama, ca este vorba de presostatul de aer (sau de fum, cum se mai zice) si nicidecum de termostat. Link spre comentariu
v67 Postat Decembrie 14, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2015 PINTI este vorba despre proterm 9kw centrala termica ,electrica,, nu gaz metan poate fi alimentata ,,monofazic sau trifazic ,, deci mesajul este f20 in cartea tehnica spune ca defectul este supraincalzire cazan iar cauza este S21 termostat siguranta montat deasupra cazanului nu stiu daca el trebue sa conduca sau nu Am scos fisa termostatul are ceva pentru armare dar eu am apasat si nimic astazi nu am ajuns acolu ce ma sfatuesti? Link spre comentariu
v67 Postat Decembrie 16, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2015 functioneaza a avut umezeala pe placa Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum