Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

telwin tehnica 144 nu are putere

Vizitator lucianus

Postări Recomandate

Vizitator lucianus

buna ziua! aparatul a fost explodat complet (IGBT-uri arse, rezistente de putere arse, zenere smd(18v) arse.....acum are 65v in gol dar potentiometrul nu regleaza deloc ;am incercat pe electrod normal de 2,5 tensiunea scade si la 19v abia intretine arcul se lipeste electrodul si intra in protectie...am schimbat lm-ul 324 si chiar si uc3845 si aceeasi problema...dati-mi va rog o idee ca pare totul in regula dupa tranf driver, am schimbat si condensatorii 470u cu 680u...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nickrvl

1

• cipriyan123

1

• mihaighe

1

• ION  SECLAMAN

1

Cu ce tip de electrod ai probat? din cite retin 144 merge doar cu electrozi rutilici.....dar totusi din descriere cred ca problema este mult mai grava de atit.....

Editat de nickrvl
Link spre comentariu
Vizitator lucianus

multumesc pentru sfaturi, in cele din urma inverterul a fost reparat si anume transformatorul de impulsuri si releul a fost schimbat(contactele erau arse); acum sudeaza fara probleme cu electrod de 2,5 si se poate regla si curentul.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări