Vizitator lucianus Postat Decembrie 12, 2015 Partajează Postat Decembrie 12, 2015 buna ziua! aparatul a fost explodat complet (IGBT-uri arse, rezistente de putere arse, zenere smd(18v) arse.....acum are 65v in gol dar potentiometrul nu regleaza deloc ;am incercat pe electrod normal de 2,5 tensiunea scade si la 19v abia intretine arcul se lipeste electrodul si intra in protectie...am schimbat lm-ul 324 si chiar si uc3845 si aceeasi problema...dati-mi va rog o idee ca pare totul in regula dupa tranf driver, am schimbat si condensatorii 470u cu 680u... Link spre comentariu
nickrvl Postat Decembrie 12, 2015 Partajează Postat Decembrie 12, 2015 (editat) Cu ce tip de electrod ai probat? din cite retin 144 merge doar cu electrozi rutilici.....dar totusi din descriere cred ca problema este mult mai grava de atit..... Editat Decembrie 12, 2015 de nickrvl Link spre comentariu
ION SECLAMAN Postat Decembrie 12, 2015 Partajează Postat Decembrie 12, 2015 Incearca sa scimbi si diodele de pe iesire ,chiar daca arata bine la masura !!! Link spre comentariu
cipriyan123 Postat Decembrie 14, 2015 Partajează Postat Decembrie 14, 2015 Verifica bine trecerile metalizate la condensatorii de filtraj. Mai apar si acolo probleme... Si releul daca inchid bine contactele.... Link spre comentariu
mihaighe Postat Decembrie 17, 2015 Partajează Postat Decembrie 17, 2015 cipriyan123 te rog goleste casuta postala ca nu poti primi mesaje Link spre comentariu
Vizitator lucianus Postat Decembrie 22, 2015 Partajează Postat Decembrie 22, 2015 multumesc pentru sfaturi, in cele din urma inverterul a fost reparat si anume transformatorul de impulsuri si releul a fost schimbat(contactele erau arse); acum sudeaza fara probleme cu electrod de 2,5 si se poate regla si curentul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum