Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

AJUTOR CATI W ARE (SIGUR)

Postări Recomandate

Vizitator jakye

am luat un kit de la alfa service de 2*500(scrisi) pe site zice ca are 2*200/8 ohm si 2*380/4 ohm...are 4*2SC SI 4*2SA nu mai stiu exact seriile..cat scoate kit-ul ala exact? (cei care cunosc rog sa ma ajute:-))

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• George(sb)

1

• zal

1

Vizitator jakye

am primit diferite raspunsuri in diferite locuri...150w/8ohmi.... 250w/8ohmi, as vrea un rasuns de la domnul VASILE cu rugamintea de rigoare:-).MULTUMESC..

Link spre comentariu
Vizitator releu

La 2x32VCA scoti cu filtraj "ca lumea" in jur de 2X40VDC. La vreo 20- 25V pe difuzor de 4Ohmi obti un curent de 5-6A. Atunci 6x25=150W pe 4Ohmi.Cam atat poti scoate din el. :smt006 :smt006 :smt006

Link spre comentariu
Vizitator releu

Teoretic poti sa obti un asa curent de 10-12A in punte dar asta depinde toplogia amplificatorului de al reda cat mai sinusoidal posibil in concordanta cu semnal de test. In punte, datorita neliniaritati semiconductoarelor la curenti mari si imposibilitatea imperecherii corecte a finalilor curentul util reprezinta circa 70% din cel calculat teoretic. Deci ajungem pe la 7-8A in punte la vreo 35Vefectic (cu erorile de rigoare). Deci in jur de 300W, pt kitul in cauza.

Link spre comentariu
Vizitator jakye

In leg cu alimentarea (pentru ca vreau sa fac comanda de tr.) merge sa alimentez ambele kituri de la doua secundare de 30v? Ambele kituri au alimentare 2*30v fiecare sau ar fi mai bine doua secundare de 60v fiecare cu priza la 30v?

Link spre comentariu

Ideal ar fi sa ai 2 trafuri separate, cite unul pe fiecare canal. Daca e prea scump, ia un traf cu 2 infasurari duble in secundar, cite una ptr fiecare canal. Daca si asa e scump, ia un traf cu 1 infasurare dubla in secundar dar fa-i alimentari separate ptr fiecare canal.

Link spre comentariu
Vizitator jakye

O problema este si spatiul...nu vreau sa fac carcasa prea mare..si iau un toroidal plat...cred ca am sa merg pe varianta cu doua infasurari duble si ceva mai puternic..1000va cred ca va fi suficient...

Link spre comentariu
Vizitator donpetru

Iti recomand sa utilizezi un singur trafo cu doua infasurari, merge si asa....Cat despre partea cu doua transformatoare...misto, dar...e cam scump.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări