Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Update nereusit

pelosul

Postări Recomandate

Salutare tuturor,

Am un  calculator ceva mai vechi,Pentium 4 3,00ghz, 4 gb Ram DDR2, placa video invidia 1 gb DDR2. Am instalat Windows 7 Ultimate si updeturile nu vin nici acum la o saptamina de la instalare. Totusi cu Windows 7 Home Premium totul merge struna,updeturile s-au facut fara probleme. Poate sa fie placa de baza? Nu mai corespunde cerintelor de la Windows? Nu vreau sa gandesc la ceva mai rau,e un calculator inca  la moda ,posibilitatile mele trag de el.Multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• pelosul

3

• MifTy

1

• bmwh548

1

• morocanosul

1

Top autori în acest subiect

E o varianta mai putin ortodoxa, banuiesc? Probabil cel care a facut kitul l-a personalizat si e posibil sa fi dezactivat update-urile de soft (fie complet, fie le-a trecut pe manual). Ar trebui incercat cu o varianta "Genuine".

Link spre comentariu

Exclus defectiune placa de baza,daca ar fi asa ceva nu mai merge niciun SO! Am avut SO la fel ca al tau(Win.7 Ultim.),dupa ce a fost virusat am descarcat un SO de pe net...l-am inscriptionat pe un DVD>l-am introdus in unitatea optica(BOOT..),sa instalat perfect dar imi refuza autentificarea(chei produs de la cel care l-am avut) pe motiv ca ..."Lipseste licenta BIOS"!!  :nerv Unde dracu o gasesc?? 

Editat de morocanosul
Link spre comentariu

Concluzie finala: Am reinstalat Windows 7 Home Premium  ORIGINAL  si update-urile s-au instalat toate. Am ajuns la concluzia colegului morocanosul precum Biosul are pretentii de legalitate. E prima si,sper,ultima data cind mi se intimpla asa ceva.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

... ştiţi engleză?sunteţi în stare să înţelegeţi cum se instalează corect un kit widows NEoriginal?dacă nu, nu pricep de ce naiba insistaţi cerând răspunsuri, mai ales că discutăm despre warez, ceea ce, conform forumului, e interzis.topicul se închide, şi se lasă ca reminder cui mai cere amănunte în probleme de-astea.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări