pelosul Postat Decembrie 11, 2015 Partajează Postat Decembrie 11, 2015 Salutare tuturor, Am un calculator ceva mai vechi,Pentium 4 3,00ghz, 4 gb Ram DDR2, placa video invidia 1 gb DDR2. Am instalat Windows 7 Ultimate si updeturile nu vin nici acum la o saptamina de la instalare. Totusi cu Windows 7 Home Premium totul merge struna,updeturile s-au facut fara probleme. Poate sa fie placa de baza? Nu mai corespunde cerintelor de la Windows? Nu vreau sa gandesc la ceva mai rau,e un calculator inca la moda ,posibilitatile mele trag de el.Multumesc anticipat. Link spre comentariu
bmwh548 Postat Decembrie 11, 2015 Partajează Postat Decembrie 11, 2015 E o varianta mai putin ortodoxa, banuiesc? Probabil cel care a facut kitul l-a personalizat si e posibil sa fi dezactivat update-urile de soft (fie complet, fie le-a trecut pe manual). Ar trebui incercat cu o varianta "Genuine". Link spre comentariu
morocanosul Postat Decembrie 12, 2015 Partajează Postat Decembrie 12, 2015 (editat) Exclus defectiune placa de baza,daca ar fi asa ceva nu mai merge niciun SO! Am avut SO la fel ca al tau(Win.7 Ultim.),dupa ce a fost virusat am descarcat un SO de pe net...l-am inscriptionat pe un DVD>l-am introdus in unitatea optica(BOOT..),sa instalat perfect dar imi refuza autentificarea(chei produs de la cel care l-am avut) pe motiv ca ..."Lipseste licenta BIOS"!! Unde dracu o gasesc?? Editat Decembrie 12, 2015 de morocanosul Link spre comentariu
pelosul Postat Decembrie 12, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2015 inca il fortez sa faca update cautind ici-colo pe net ,daca nu voi reusi ..... voi reinstala Windows 7 Home Premium( e singurul care merge update 100%) Link spre comentariu
pelosul Postat Decembrie 13, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2015 Concluzie finala: Am reinstalat Windows 7 Home Premium ORIGINAL si update-urile s-au instalat toate. Am ajuns la concluzia colegului morocanosul precum Biosul are pretentii de legalitate. E prima si,sper,ultima data cind mi se intimpla asa ceva. Link spre comentariu
MifTy Postat Decembrie 30, 2015 Partajează Postat Decembrie 30, 2015 ... ştiţi engleză?sunteţi în stare să înţelegeţi cum se instalează corect un kit widows NEoriginal?dacă nu, nu pricep de ce naiba insistaţi cerând răspunsuri, mai ales că discutăm despre warez, ceea ce, conform forumului, e interzis.topicul se închide, şi se lasă ca reminder cui mai cere amănunte în probleme de-astea. Link spre comentariu
Postări Recomandate