ceorneialexdru Postat Decembrie 10, 2015 Partajează Postat Decembrie 10, 2015 Buna seara! Apelez la bunavointa dumneavoastra sa-mi spuneti ce telecomenda se folodeste la acest tv.? Multumesc mult! Link spre comentariu
dan-a2 Postat Decembrie 10, 2015 Partajează Postat Decembrie 10, 2015 Ce procesor are (inclusiv terminatia ) ?? Link spre comentariu
ceorneialexdru Postat Decembrie 10, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2015 Ce procesor are (inclusiv terminatia ) ?? Nu stiu. Daca as sti, mi-ar fi usor. Nu stiu ce telecomanda se foloseste la acest tv., nu am vazut-o niciodata nici macar pe google. Link spre comentariu
modoran Postat Decembrie 10, 2015 Partajează Postat Decembrie 10, 2015 Se desface capacul si se posteaza ce scrie pe piesa aceea mare dreptunghiulara cu multi pini metalici. Link spre comentariu
ceorneialexdru Postat Decembrie 11, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2015 Se desface capacul si se posteaza ce scrie pe piesa aceea mare dreptunghiulara cu multi pini metalici. Scuzati-ma, eu vand telecomenzi. Clientul meu a venit cu aceste date si mai stiu ca tv.-ul se numeste Intervision. Nu am vazut tv-ul si nici telecomanda.Daca aveam unu-l din ele ma descurcam! Daca ma puteti ajuta v-a multumesc mut! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum