Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ce parere aveti despre urmatorul montaj????

bogdan_2006

Postări Recomandate

dupa cum suna si numele topicului: ce parere aveti despre urmatorul montaj???

si in functie de raspunsurile voastre revin cu completari

multumesc anticipat

ps.: in locul amplificatorului de subwoofer e posibil sa fie alt amplif. mai puternic, dar asta nu prea conteaza, ma intereaza daca e buna ca schema de legare a kiturilor....

VA ROG PE TOTI PUNETI TITLUL DUPA REGULI PENTRU CA ELE EXISTA SI EXISTA SI AVETISMENTE DUPA CARE BAN !!! CORECTEAZA-TE . By GigiZ

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bogdan_2006

3

• bogdan_

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

scuze acuma mi-am dat seama ca m-am exprimat gresitvreau sa-mi fac un sistem 4.1; adica: =2 boxe pt surround cu tda1562= 2 boxe fronturi cu tda7294= un subwoofer cu tda 7294 in punte sau altceva mai puternicsi mai intereseaza daca pot sa la dau acelasi semnal cu un control de volum care sa fie acelasi (potentiometru stereo=main volume), de pe diferite surse de semanal (pc, cd-player, tv, aux) intelegeti???

Link spre comentariu

deci sistem 4.1, dar asta nu ar inseamna ca ai 4 canale: fata stanga, fata dreapta, spate stanga, spate dreapta, plus toate cele 4 mixate spre subwoofer?tu vrei practic un stereo, dar sa ai boxe si in fata si in spate?daca nu vrei asa, atunci ai nevoie de un potentiometru cu cvadruplu. eu vad treaba asa:IN>> POTx4 >>--------->>>Corector>>Amp stereo 2x.. FATA***************|____>>>Corector>>Amp stereo 2x..SPATE***************|____>>>sumat semnal>>filtru activ>>amp submai trebuie sa ai grija mare si la bucla de masa.p.s. stelute in loc de spatiu, ca nu vrea sa ma lase sa postez cu spatii.

Link spre comentariu

exactdar problema este ca nu am gasit asa un potentiometrudaca imi zici de unde as putea procura asa ceva....... ti-as fi recunoscatorsi de asta am intrebat daca se poate face un astfel de montajin concluzie????ma ajuta si pe mine cineva........

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări