Vizitator cristof Postat Decembrie 16, 2015 Partajează Postat Decembrie 16, 2015 (editat) buna seara ,am gasit sa cumpar o linie audio sharp sx8800 pt boxele mele ,,,,, asa ca renunt la subwoofer merg pe mana dumneavoastra asa cum a-ti zis,cu statia lor originala ar trebuii sa se auda mult mai bine ,,,intrebarea este daca e buna investitia avand in vedere ca din ce am vazut pe forum finalii din blocu de putere al liniei sunt foarte rari Editat Decembrie 16, 2015 de cristof Link spre comentariu
ari_panterra Postat Decembrie 16, 2015 Partajează Postat Decembrie 16, 2015 Daca are STK-urile originale si e sub 300 lei,...eu l-as lua doar ca sa fie si linia completa,daca vrei sa le folosesti la volum ridicat mult timp(petreceri).....vei avea nevoie de ceva modificari pt racire mai eficienta, sau, alt amplificator mai robust. Link spre comentariu
Vizitator cristof Postat Decembrie 16, 2015 Partajează Postat Decembrie 16, 2015 (editat) in ce consta aceste modificari ,,,,ma gandeam eu ca trebuie facuta o racire mai buna,,,,de coolere nu e problema ce mai trebuie pe langa ventilatoare ? Ps : cum pot sa imi dau seama daca are stk original ,,ca ma gandesc ca nu o sa ma lase vanzatoru sai desfac statia sa o verific ,,,,poate sa vad asa prin gaurelele de aerisire Editat Decembrie 16, 2015 de cristof Link spre comentariu
ari_panterra Postat Decembrie 16, 2015 Partajează Postat Decembrie 16, 2015 La coolere ma refeream,cat despre stk,...doar printr-o inspectie vizuala.Eventual cere o poza facuta acestora,poate e de acord. Link spre comentariu
Vizitator cristof Postat Decembrie 25, 2015 Partajează Postat Decembrie 25, 2015 nu am reusit sa cumpar linia audio sharp suma ceruta de vanzator era prea mare iar pe mine ma intereseaza doar amplificatorul,,asa ca va rog daca aveti idee,,, spuneti-mi cam ce amplificator mi-ai fi bun pt boxele sharp,,,,as vrea unul care sa scoata cel putin 120w la 8 ohmi .. multumesc p.s suma disponibila 600ron Link spre comentariu
player4 Postat Decembrie 26, 2015 Partajează Postat Decembrie 26, 2015 te pot servi cu un amplificator bazat pe module mot-amp de peste 150w RMS in 8 R pe canal. Vezi anuntul meu de vanzari, daca esti interesat Link spre comentariu
player4 Postat Decembrie 28, 2015 Partajează Postat Decembrie 28, 2015 @cristof, ori ai casuta de mesaje plina si nu ai putut primi mesajele mele, ori te-ai razganit.. Link spre comentariu
Vizitator cristof Postat Aprilie 9, 2016 Partajează Postat Aprilie 9, 2016 problema rezolvata ,,am achizitionat linia audio din care fac parte boxele,,,,sunetul este perfect si f tare dublu fata de statia mea sony ,,,, multumesc pt sfaturi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum