Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV LED FINLUX 32FLYR137B

MARLANU

Postări Recomandate

Salut.
Ma poate ajuta cineva cu  soft-u pentru  FINLUX 32FLYR137B,ieri l-am gasit cu ledu palpaind intruna,nu raspunde la nici un fel de comanda,sursa este OK.
Sursa:17IPS19-3
MB:  17MB82-1a

Multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Marian Roman

7

• modoran

3

• MARLANU

2

• iuliantv

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 2 ani mai târziu...

Am si eu acest tv la reparat care receptioneaza canalele dar se vede purecos. Am luat alta placa, iar la sosire am constatat cu stupoare ca mufele nu sunt identice, iar personajul care mi-a vandut-o nu accepta returul. intrebarea e: daca schimb conectorul de alimentare, sunt sanse sa functioneaze, tinand cont ca nici mufa care merge la display (lvds) care este lipita mai spre stanga. Atasez o imagine cu placile. mufa notata cu 1 este din tv, iar cea cu 2 placa comandata.

Panel: VES315WNES-02-A

IMG_20180925_103122.jpg

Editat de Marian Roman
greseli...
Link spre comentariu
Acum 21 minute, modoran a spus:

Mai degraba schimba tunerul sau integratul din el ( are ceva MXL ? ) de pe placa "buna".

cine naiba schimba acel integrat? este foarte dificil, plus ca il expui la sters termic de 2 ori.

Link spre comentariu

Nu poti schimba placile intre ele ca nu va merge chiar daca schimbi mufele , ca unul este pentru un panel si celalalat este pentru alt panel 

Acum 1 oră, Marian Roman a spus:

cine naiba schimba acel integrat? este foarte dificil, plus ca il expui la sters termic de 2 ori.

Nu are treaba ca ele rezista ca rezista

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări