Vizitator CELSY Postat Decembrie 9, 2015 Partajează Postat Decembrie 9, 2015 salut am o sursa pc atx 450w si nu a mai functionat deodata am schimbat toti condesatori electrolitici si cand o pun in functiune functioneaza 2 secunde si se opreste ce poate sa fie ? Link spre comentariu
K1nderu Postat Decembrie 9, 2015 Partajează Postat Decembrie 9, 2015 Exista deja topic special pentru depanare surse. Probabil aveti in scurt una din diodele de pe secundar. Link spre comentariu
yokoono Postat Decembrie 9, 2015 Partajează Postat Decembrie 9, 2015 Incepeti sa cititi TOT ce scrie aici. Daca nu veti afla raspunsul puteti intreba. http://www.elforum.info/topic/98001-depanare-surse-atx-scheme-si-documentatie/ Link spre comentariu
costi75 Postat Decembrie 9, 2015 Partajează Postat Decembrie 9, 2015 (editat) Decat sa citesti peste 230 de pagini, din care jumatate sunt off, mai bine cumperi o sursa serioasa,din poze, aia nu are 450w. Cum ai probat-o? Ai pus consumatori pe iesiri? Unele surse fac asa cum ai descris, pentru ca nu sesizeaza consum. Editat Decembrie 9, 2015 de costi75 Link spre comentariu
Vizitator CELSY Postat Decembrie 9, 2015 Partajează Postat Decembrie 9, 2015 nu am pus consumator am facut punte intre fir verde si cel negru Link spre comentariu
XAN77 Postat Decembrie 9, 2015 Partajează Postat Decembrie 9, 2015 Filtre LC pe ieșiri nu par să existe, EMI la intrare ioc, deci e o pocnitoare de sursă. O repari de amoru artei, da pentru PC mai bine iei altă sursă. Link spre comentariu
Vizitator CELSY Postat Decembrie 9, 2015 Partajează Postat Decembrie 9, 2015 diodele sant bune Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum