ionescu liviu Postat Martie 4, 2007 Partajează Postat Martie 4, 2007 incerc sa imi fac 2 boxe ca acestea http://www.elforum.info//files/sal_108.pdf - pagina 3. pana aici toate bune. am reusit sa descifrez in mare parte din date mai putin unde se monteaza tubul de reflex. este vorba despre acesta http://213.163.44.150/jsp/folap.jsp?old ... &cikk=2841 . Dilema mult mai mare este unde se pune si ce se face cu acest crossover (care presupun ca este un filtru si la capitolul asta stau prost) http://213.163.44.150/jsp/folap.jsp?old ... &cikk=4300 . Daca intelegeti chema asta mai bine ca mine spuneti-mi si mie va rog Link spre comentariu
Solim Postat Martie 4, 2007 Partajează Postat Martie 4, 2007 Care dintre ele,ca is mai multe pe toata pagina aia? Link spre comentariu
ionescu liviu Postat Martie 4, 2007 Autor Partajează Postat Martie 4, 2007 pai la acel link se gasesc 18 pagini (sunt numerotate jos) cu mai multe proiecte, eu ma refer la pagina 3 din 18. e o boxa inalta cu diful de basi model SBX 1630 (cel galben) Link spre comentariu
bogdan_2006 Postat Martie 4, 2007 Partajează Postat Martie 4, 2007 esti sigur k e acel tubk dupa cum am vazut eu....nu ai unde sa-l puideci are 66 in diametru; in gaura de 50 evident nu iti incape, iar in cea de 76........... e prea mic tubu si iti ramane spatie care nush daca o sa-l poti infunda cu silicon (sau altceva)eu cred k tubu are de fapt 76 in diametru cu ??????? lungimenu e exclus ca in gaura de 50 sa fie alt tub de marimea asta adica 50 in diametru cu ???????? lungimeps.: am pus semnul intrebarii in fata lungimii ca nu scria de cat trebuie sa fie; in concluzie faci probe si vezi ce lungime de tub se aude cel mai binebafta si sa vedem si rezultate Link spre comentariu
Solim Postat Martie 4, 2007 Partajează Postat Martie 4, 2007 Ups,sorry,nu am vazut!Pai filtru ala il montezi inauntru cutiei,undeva pe acolo.Nu are un anumit loc.Ce face un filtru?pai iti trimite in fiecare difuzor ce ii corespunde:adica in inalte iti trimite sunetul inalt in medii iti trimite doar mediile si in basi iti trimite doar basii.Acuma filtrele pe 2 cai trimit mai mult inalte+bassmedii(adica in bass trimite si unpic de medii). Link spre comentariu
bogdan_2006 Postat Martie 4, 2007 Partajează Postat Martie 4, 2007 apropo ca mi-am adus amintesolim zice k nu conteaza unde pui filtrudar in unele scheme am vazut filtru pozitionat la o anumita distanta in spatele difuzorului de bass in dreptul magnetului....... Link spre comentariu
Extrem Postat Martie 4, 2007 Partajează Postat Martie 4, 2007 dar in unele scheme am vazut filtru pozitionat la o anumita distanta in spatele difuzorului de bass in dreptul magnetului.......Nu conteaza unde il pui !Sa fiu mai pe inteles, poti sa-l pui si la vecinu in cap....si el isi face treaba la fel de bine :yawinkle: Link spre comentariu
Solim Postat Martie 4, 2007 Partajează Postat Martie 4, 2007 Da Bogdan asa e la unele,am uitat sai zic,dar nu creca e cazul si la proiectul ala. :smt003 Link spre comentariu
ionescu liviu Postat Martie 5, 2007 Autor Partajează Postat Martie 5, 2007 okay. Mersi, am cam inteles cum sta treaba. O sa mai intreb azi niste detalii de la vanzator, ca doar el mai stie mai bine ce vinde. Bafta!! :smt006 Link spre comentariu
radue Postat Martie 5, 2007 Partajează Postat Martie 5, 2007 @ bogdan_2006 scrie te rog in limba romana, fara "k" in loc de "ca" :axe: :axe:later edit: greseli de "tipar" :smt003 Link spre comentariu
bogdan_2006 Postat Martie 5, 2007 Partajează Postat Martie 5, 2007 @ bogdan_2006 scrie te rog inlimba roama, fara "k" in loc e "ca" :axe: :axe:ok. am sa scriu corect de acumaam scris la graba, ca si tine de altfel :smt005 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum