Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

am nevoie de ajutor in legatura cu o boxa

ionescu liviu

Postări Recomandate

incerc sa imi fac 2 boxe ca acestea http://www.elforum.info//files/sal_108.pdf - pagina 3. pana aici toate bune. am reusit sa descifrez in mare parte din date mai putin unde se monteaza tubul de reflex. este vorba despre acesta http://213.163.44.150/jsp/folap.jsp?old ... &cikk=2841 . Dilema mult mai mare este unde se pune si ce se face cu acest crossover (care presupun ca este un filtru si la capitolul asta stau prost) http://213.163.44.150/jsp/folap.jsp?old ... &cikk=4300 . Daca intelegeti chema asta mai bine ca mine spuneti-mi si mie va rog

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Solim

3

• bogdan_2006

3

• ionescu liviu

3

• Extrem

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

pai la acel link se gasesc 18 pagini (sunt numerotate jos) cu mai multe proiecte, eu ma refer la pagina 3 din 18. e o boxa inalta cu diful de basi model SBX 1630 (cel galben)

Link spre comentariu

esti sigur k e acel tubk dupa cum am vazut eu....nu ai unde sa-l puideci are 66 in diametru; in gaura de 50 evident nu iti incape, iar in cea de 76........... e prea mic tubu si iti ramane spatie care nush daca o sa-l poti infunda cu silicon (sau altceva)eu cred k tubu are de fapt 76 in diametru cu ??????? lungimenu e exclus ca in gaura de 50 sa fie alt tub de marimea asta adica 50 in diametru cu ???????? lungimeps.: am pus semnul intrebarii in fata lungimii ca nu scria de cat trebuie sa fie; in concluzie faci probe si vezi ce lungime de tub se aude cel mai binebafta si sa vedem si rezultate

Link spre comentariu

Ups,sorry,nu am vazut!Pai filtru ala il montezi inauntru cutiei,undeva pe acolo.Nu are un anumit loc.Ce face un filtru?pai iti trimite in fiecare difuzor ce ii corespunde:adica in inalte iti trimite sunetul inalt in medii iti trimite doar mediile si in basi iti trimite doar basii.Acuma filtrele pe 2 cai trimit mai mult inalte+bassmedii(adica in bass trimite si unpic de medii).

Link spre comentariu

apropo ca mi-am adus amintesolim zice k nu conteaza unde pui filtrudar in unele scheme am vazut filtru pozitionat la o anumita distanta in spatele difuzorului de bass in dreptul magnetului.......

Link spre comentariu

dar in unele scheme am vazut filtru pozitionat la o anumita distanta in spatele difuzorului de bass in dreptul magnetului.......

Nu conteaza unde il pui !Sa fiu mai pe inteles, poti sa-l pui si la vecinu in cap....si el isi face treaba la fel de bine :yawinkle:
Link spre comentariu

okay. Mersi, am cam inteles cum sta treaba. O sa mai intreb azi niste detalii de la vanzator, ca doar el mai stie mai bine ce vinde. Bafta!! :smt006

Link spre comentariu

@ bogdan_2006 scrie te rog inlimba roama, fara "k" in loc e "ca" :axe: :axe:

ok. am sa scriu corect de acumaam scris la graba, ca si tine de altfel :smt005
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări