bubusmecherul Postat Decembrie 9, 2015 Partajează Postat Decembrie 9, 2015 (editat) Am primit acest tv cu defectul ,vede imaginea bine,dar fara sunet,numai fasait,omul avea cablu tv,pe banana avea sunet si imagine buna,dar omul a comandat un reciver akta tot de la firma prin cablu,pentru o imagine mai buna a programelor,imagine este,dar sunet numai fasit,am facut lipiturile la scart dar tot degeaba,ce sa verific,va rog.sasiu no name,multifunctional TDA9554PS/N1/1/0310 Editat Decembrie 9, 2015 de bubusmecherul Link spre comentariu
adydep Postat Decembrie 9, 2015 Partajează Postat Decembrie 9, 2015 (editat) Spune omului sa bage banana de unde a scos-o ,adica din selector. Daca merge numai cu decodor faci cum te-am mai invatat,adica duci un fir de la pinii 2 sau 6 SCART la finalul audio,ca altfel greu il repari,iar volumul se regleaza din decodor. Ai verificat cu un alt cablu SCART si alt decodor(sau DVD)? Editat Decembrie 9, 2015 de Andrei Tabacaru Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Decembrie 9, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2015 (editat) sa rezolvat dar,peste sunet,adica voce,mai are si un fasai,daca dau sunetul de tot la minium,in defuzoare tot am acel fasait,si peste imagine am ceva puricei,find conectat pe reciver dolce am putini puricei pe imagine. Editat Decembrie 9, 2015 de bubusmecherul Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Decembrie 9, 2015 Partajează Postat Decembrie 9, 2015 pune pe intrare semnal audio integrat si gnd o rez.de 4,7k-10k. Link spre comentariu
adydep Postat Decembrie 9, 2015 Partajează Postat Decembrie 9, 2015 E grav:"fasai" pe "defuzoare",pentru puricei FLIT. Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Decembrie 9, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2015 sa rezolvat,mersi mult. Link spre comentariu
iod2 Postat Decembrie 9, 2015 Partajează Postat Decembrie 9, 2015 tine pentru tine rezolvare bubule. succes! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum