Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Decodare stick usb modem ADU 510L

Radiotelegrafist

Postări Recomandate

Salut colegi,am un asemenea stick pentru internet de la fostul romtelecom de patru ani pe care nu l-am folosit decat doua luni pentru simplu fapt ca nu mi-a convenit valoarea facturi pe care o emiteau,cu alte cuvinte era foarte mare in raport cu netul prin cablu,intrebarea este urmatoarea:se poate face intrun fel sa-l pot folosi la liber cu o cartela telefonica?acesta avand si slot pentru cartela.multumiri anticipate.

daca nu am postat unde trebuie rog un moderator sa mute acest post la alta sectiune,multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Radiotelegrafist

6

• belasajgo

2

• cipri_mury

2

• ghimpe--

1

Top autori în acest subiect

Cred ca este un modem CDMA si nu il vei putea folosii pe retelele yodafone, 0range, etc

domn ghimpe,dar totusi are slot pentru cartela,de ce oare?

Link spre comentariu

Diferite retele mobile folosesc diferite tehnologii (de exemplu Digi Mobil vs. Orange-Vodafone), chiar daca card-ul SIM din telefoane arata la fel. Romtelecom folosea tehnologia CDMA, in schimb Orange si Vodafone utilizeaza tehnologia GSM / UMTS / LTE. Asta a vrut sa spuna colegul.

In ziua de azi aceste stick-uri au devenit atat de ieftine, incat se dau pe gratis (mai mult sau mai putin) la abonati. Daca ai nevoie de un astfel de stick pentru Orange sau Vodafone, ai putea cauta pe Okazii sau OLX, se gasesc la vanzare la un pret modic.

Link spre comentariu

Diferite retele mobile folosesc diferite tehnologii (de exemplu Digi Mobil vs. Orange-Vodafone), chiar daca card-ul SIM din telefoane arata la fel. Romtelecom folosea tehnologia CDMA, in schimb Orange si Vodafone utilizeaza tehnologia GSM / UMTS / LTE. Asta a vrut sa spuna colegul.

In ziua de azi aceste stick-uri au devenit atat de ieftine, incat se dau pe gratis (mai mult sau mai putin) la abonati. Daca ai nevoie de un astfel de stick pentru Orange sau Vodafone, ai putea cauta pe Okazii sau OLX, se gasesc la vanzare la un pret modic.

deci cu alte cuvinte nu am ce face cu el?si totusi sunt o gramada de asemenea stick-uri de vanzare pe internet de ce oare?ma refer la cele de la romtelecom.

Link spre comentariu

M-am uitat pe internet la specificatiile tehnice ale stick-ului respectiv, acesta este pentru CDMA. Sunt si de la Orange si Vodafone o gramada de stick-uri de vanzare pe internet, oamenii raman cu ele dupa ce renunta la un contract sau le primesc gratis pentru internet si nu le folosesc. Unii primesc stick-uri noi la reinnoirea contractului cu operatorul de telefonie / internet. Aceste stick-uri au un pret de fabricatie foarte mic, deci nu este de mirare ca operatorii de telefonie le dau pe gratis clientilor.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări