Radiotelegrafist Postat Decembrie 9, 2015 Partajează Postat Decembrie 9, 2015 Salut colegi,am un asemenea stick pentru internet de la fostul romtelecom de patru ani pe care nu l-am folosit decat doua luni pentru simplu fapt ca nu mi-a convenit valoarea facturi pe care o emiteau,cu alte cuvinte era foarte mare in raport cu netul prin cablu,intrebarea este urmatoarea:se poate face intrun fel sa-l pot folosi la liber cu o cartela telefonica?acesta avand si slot pentru cartela.multumiri anticipate. daca nu am postat unde trebuie rog un moderator sa mute acest post la alta sectiune,multumesc. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Decembrie 10, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2015 Daca nu ce poate aici dati-mi pe privat macar un raspuns cei care au avut deaface cu asa ceva,va multumesc. Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Decembrie 10, 2015 Partajează Postat Decembrie 10, 2015 Cred ca este un modem CDMA si nu il vei putea folosii pe retelele yodafone, 0range, etc Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Decembrie 10, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2015 Cred ca este un modem CDMA si nu il vei putea folosii pe retelele yodafone, 0range, etc domn ghimpe,dar totusi are slot pentru cartela,de ce oare? Link spre comentariu
belasajgo Postat Decembrie 10, 2015 Partajează Postat Decembrie 10, 2015 Diferite retele mobile folosesc diferite tehnologii (de exemplu Digi Mobil vs. Orange-Vodafone), chiar daca card-ul SIM din telefoane arata la fel. Romtelecom folosea tehnologia CDMA, in schimb Orange si Vodafone utilizeaza tehnologia GSM / UMTS / LTE. Asta a vrut sa spuna colegul. In ziua de azi aceste stick-uri au devenit atat de ieftine, incat se dau pe gratis (mai mult sau mai putin) la abonati. Daca ai nevoie de un astfel de stick pentru Orange sau Vodafone, ai putea cauta pe Okazii sau OLX, se gasesc la vanzare la un pret modic. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Decembrie 10, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2015 Diferite retele mobile folosesc diferite tehnologii (de exemplu Digi Mobil vs. Orange-Vodafone), chiar daca card-ul SIM din telefoane arata la fel. Romtelecom folosea tehnologia CDMA, in schimb Orange si Vodafone utilizeaza tehnologia GSM / UMTS / LTE. Asta a vrut sa spuna colegul. In ziua de azi aceste stick-uri au devenit atat de ieftine, incat se dau pe gratis (mai mult sau mai putin) la abonati. Daca ai nevoie de un astfel de stick pentru Orange sau Vodafone, ai putea cauta pe Okazii sau OLX, se gasesc la vanzare la un pret modic. deci cu alte cuvinte nu am ce face cu el?si totusi sunt o gramada de asemenea stick-uri de vanzare pe internet de ce oare?ma refer la cele de la romtelecom. Link spre comentariu
belasajgo Postat Decembrie 10, 2015 Partajează Postat Decembrie 10, 2015 M-am uitat pe internet la specificatiile tehnice ale stick-ului respectiv, acesta este pentru CDMA. Sunt si de la Orange si Vodafone o gramada de stick-uri de vanzare pe internet, oamenii raman cu ele dupa ce renunta la un contract sau le primesc gratis pentru internet si nu le folosesc. Unii primesc stick-uri noi la reinnoirea contractului cu operatorul de telefonie / internet. Aceste stick-uri au un pret de fabricatie foarte mic, deci nu este de mirare ca operatorii de telefonie le dau pe gratis clientilor. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Decembrie 10, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2015 Ca sa nu mor prost,ce inseamna acest indicativ CDMA dupa care functioneaza stickurile de la romtelecom? Link spre comentariu
cipri_mury Postat Decembrie 10, 2015 Partajează Postat Decembrie 10, 2015 https://ro.wikipedia.org/wiki/CDMA Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Decembrie 10, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2015 https://ro.wikipedia.org/wiki/CDMA Am inteles,va multumesc pentru lamurire. Link spre comentariu
cipri_mury Postat Decembrie 10, 2015 Partajează Postat Decembrie 10, 2015 Cu placere si altadata. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum