MDshelll Postat Martie 4, 2007 Partajează Postat Martie 4, 2007 Care model merita sa cumpar? am nevoie pt subw. Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Martie 4, 2007 Partajează Postat Martie 4, 2007 ai grija unde postezi data viitoare!!! Link spre comentariu
bogdan_2006 Postat Martie 4, 2007 Partajează Postat Martie 4, 2007 extrem poti aduce si comentarii la afirmatia ta?adica de ce e mai bun hp15s fata de hp15? Link spre comentariu
Extrem Postat Martie 4, 2007 Partajează Postat Martie 4, 2007 Sunt o gramada pe site !Daca esti asa curios, search !Pe scurt, parametrii. Link spre comentariu
MDshelll Postat Martie 4, 2007 Autor Partajează Postat Martie 4, 2007 Imi cer scuze nu am fost atent unde am postat. Link spre comentariu
radue Postat Martie 4, 2007 Partajează Postat Martie 4, 2007 Nici unul nu e bun de subwoofer... Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Martie 4, 2007 Partajează Postat Martie 4, 2007 Nici unul nu e bun de subwoofer...O mica complectare!In sensul in care vrei un subwofer adevarat...si nu un woofer! Link spre comentariu
Kenwood_DJ Postat Martie 5, 2007 Partajează Postat Martie 5, 2007 snake, subwoofer are 2 intelesuri . la altii... cand zici subwoofer, unii inteleg un singur difuzor intr=o cutie care ii facuta sa redea bas, acuma ca ii subbas sau bas ii partea a 2-a , iar profesionistii inteleg prin subwoofer o incinta care ii capabila sa redea subbas sub 60hz. iar sa sa obtii asa ceva, trebe un dif bun de 15" sau unu de 18", chiar daca ii mai slab.am auzit oameni sa zica la o cutie echipata cu un difuzor de 8", subwoofer :supz: care, cum :)in concluzie, Mdshell, ambele difuri is bune pt subwoofer ( vazut ca o incinta cu un sg dif, care reda bas). oricare dintre ele iti va reda bas intr-o incinta corespunzator acordata. Link spre comentariu
Sharky Postat Martie 5, 2007 Partajează Postat Martie 5, 2007 iar sa sa obtii asa ceva, trebe un dif bun de 15" sau unu de 18", chiar daca ii mai slab.Asta daca te referi la oferta de difuri de la PA.Exista difuzoare capabile sa coboare sub 50Hz si sunt mai mici de 15".La cat costa hp15w nu stiu ce sa iti recomand altceva. Bas scoate suficient, iar comparativ cu un sistem pt PC e mai bun.MDshelll : Ce pretentii ai? LA ce vrei sa il folosesti? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum