bubusmecherul Postat Decembrie 9, 2015 Partajează Postat Decembrie 9, 2015 Am primi acest powered subwoofer 300w,nu scrie modelul,cred ca este made in germania,cu defectul,nu se aprindea nici ledul de standbay,am gasit o rezistenta si un tranzistor,tranzistorul lam schimbat+rezistenta,dar aceasta nu se mai vede nimic,find carbonizata,si nu este numerotata sub ea,ca la altele kituri audio,acum ledul se aprinde,dar nu am sunet deloc,si aceea rezistenta ce am schimbato se incalzeste,ce rezistenta pot pune in locul ei,sau un manual service,o schema daca are cineva,foto.sper se se vada ceva unde am gasit treanzistorul si aceea rezistenta arsa,unde este marcat cu rosu.si am mai deschis aseara un topic cu o masina audio a6,si nu mai gasesc raspunsurile,va rog. Link spre comentariu
naetv Postat Decembrie 9, 2015 Partajează Postat Decembrie 9, 2015 foto mult prea mici sa intelegi ceva ce rezistenta ai pus ? despre " topic cu o masina audio a6 " - chiar nu citesti raspunsurile ce ti se dau ? in primul ti s-a spus ca trebuie deschis la decodari si ai deschis pe al doilea , cind primul inca era aici - probabil le gasesti la gunoi - deschide la decodari Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 9, 2015 Partajează Postat Decembrie 9, 2015 Legat de decodari a postat si acolo0 sa vedem daca va putea rezolva.Legat de sistemul asta din pozele astea doar un ghicitor poate sti ce este acolo. Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Decembrie 9, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2015 am avut ars tranzistor ksp92+acea rezistenta,nu stiu ce valoare are,am pus un de 33k,face legatura cu tranzistor kas92. Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 9, 2015 Partajează Postat Decembrie 9, 2015 Pune omule o poza clara fata verso cu zona rezistentei sa vedem exact.De unde ai scos 33K? Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Decembrie 9, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2015 am gasit ceva pe net asemanator,numai daca observati trnzistorul este mpsa42,iar la mine este mpsa92,daca vedeti incercuit cu rosu cred ca ar fi op rezistenta de 2k2,foto Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 9, 2015 Partajează Postat Decembrie 9, 2015 In poza ta clar 2K2 acum trebuie vazut daca si in aparatul ala este asa. Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Decembrie 9, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2015 pai daca am gasito carbonizata,cum sa o mai desfricez,am pus un de 4k7 si incepe sa iese fum,iar cu cea de 33k nu. Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 9, 2015 Partajează Postat Decembrie 9, 2015 pOATE MAI AI CEVA DEFECT ACOLO. Link spre comentariu
adydep Postat Decembrie 9, 2015 Partajează Postat Decembrie 9, 2015 Inlocuiti Q1,Q2,Q3 cu BC547(atentie la terminale),si vedeti daca mai arde rezistenta. Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Decembrie 9, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2015 Q1,Q2,Q3 TRANZISTORI pe placa sant C2240,ce echivalenti are,nui detin pe acestia,va rog. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Decembrie 9, 2015 Partajează Postat Decembrie 9, 2015 http://english.electronica-pt.com/components-cross-reference?ref=c2240 Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Decembrie 9, 2015 Partajează Postat Decembrie 9, 2015 2SC1815 ca sa nu-l bagam prea mult in ceata mai bine-i dam echivalente autohtone ca de exemplu din seria BC.....171,172,173,etc.dar sa aiba grija ca difera terminatia pinilor. Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Decembrie 9, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2015 am 2sc1815 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum