Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tensiune Ventilator

Vizitator Florin Ciprian Bodin

Postări Recomandate

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator Florin Ciprian Bodin

M-am gândit la ceva mic care se poate izola pe fir la ramificație, dar pot reutiliza cablajul. Este o sursă pentru un rack-server care are două ventilatoare la AC 220V și mai am ventilatoare de sursă în cele două capete sus puse mai mult de design și pentru bobine ș.a. și prefer să iau 5V de pe plăcuța panoului inferior care are DC 5V fie de la o mufă PS/2 conectată în PC-ul real, ori de la USB-ul conectat care sunt comune pe cablajul panoului rack-ului. Deci am nevoie urcător de la 5V la 12V și să conectez un fir de la et. 5 la et. 4 în rack unde la 3 și la 2 am tub de ventilație, sub el loc de UPS, și jos am roți. :)Alternativa ar fi să mufez orice sursă pun în server ori să pun un transformator de 12-15V și diode redresoare la et. 5 unde intră alimentarea de la rețea.edit: Deci, LM 7805 și 7812 vin la soluția lui Andrei.

Editat de Florin Ciprian Bodin
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări