cosmin_cosmin_1 Postat Martie 4, 2007 Partajează Postat Martie 4, 2007 SalutMa poate ajuta cineva cu o portiune de cod scris in C pentru interfata cu lcd nokia 3410?Am folosit initializarea de la lcd 3310, merge pana la partea cu aprinderea tuturor pixelilor, apoi cand se trece pe mod normal de afisare, apar niste pixeli aiurea si asa raman, orice as trimite in continuare. Link spre comentariu
cosmin_cosmin_1 Postat Martie 4, 2007 Autor Partajează Postat Martie 4, 2007 L-am convins sa mearga. Problema era (cred eu) din fabrica, pentru ca a trebuit sa demontez rama lcd-ului si sa refac lamelele de contact, de care se lipesc firele (zona incercuita din poza). La sfarsitul saptamanii, voi adauga si algoritmul de interfata cu display-ul. Link spre comentariu
bobtech Postat Martie 7, 2007 Partajează Postat Martie 7, 2007 de unde ai cumparat LCD-ul cu conector lipit pe sticla ?sau nu e lipit, rama i-l tine presat pe sticla ? Link spre comentariu
cosmin_cosmin_1 Postat Martie 7, 2007 Autor Partajează Postat Martie 7, 2007 Poza este una de pe net, am incercuit zona pentru a sti cine se mai uita si are aceeasi problema ca si mine.La mine,acei pini sunt tinuti de geam cu ajutorul ramei metalice, nu sunt lipiti. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum