hpavictor Postat Iulie 20, 2018 Partajează Postat Iulie 20, 2018 SMPS cu sincronizare externa : http://docdro.id/UgrIsvb Link spre comentariu
[i_unit] Postat Iulie 20, 2018 Partajează Postat Iulie 20, 2018 29 minutes ago, DjLeco said: https://www.docdroid.net/9LYpudS/dynacord-tg7-power-supply-schematic.pdf Ev TG7 sau Dynacord H5000, sursa cu 2 transformatoare dar un singur generator PWM. Insa exista acolo o mare mare smecherie, in ceea ce priveste alimentarea. Nota 10! O observa cineva? Care, foloseste semnal de la sg pentru 2 perechi de finali, care ataca fiecare cate un traf? Link spre comentariu
hpavictor Postat Iulie 20, 2018 Partajează Postat Iulie 20, 2018 Amanunte de mare finete , pentru cunoscatori . Asta ca nu ma mai criticati ca nu vreau sa caut scheme prin arhiva cu manuale de service ... Link spre comentariu
Mircea Postat Iulie 20, 2018 Partajează Postat Iulie 20, 2018 De ce, totul este explicat in manuale. Ce si cum si de ce. Nu e mare filozofie. Mai toti bunghim un pic de engleza in zilele noastre. Link spre comentariu
hpavictor Postat Iulie 20, 2018 Partajează Postat Iulie 20, 2018 Eu nu prea le am cu straineza ... Dar am o arhiva bogata . Link spre comentariu
iop95 Postat Iulie 20, 2018 Partajează Postat Iulie 20, 2018 Nu e nicio topologie contratimp. Alimentarea defazata la 180º a celor doua trafo nu inseamna ca ele sau altcineva lucreaza in contratimp. Singurul motiv este dat de echilibrarea tensiunilor fata de CENTER, adica sa nu apara tensiuni puternic diferite intre cele doua ramuri, reducerea curentilor prin cond de filtrare. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 20, 2018 Partajează Postat Iulie 20, 2018 (editat) 2 hours ago, Akos said: Lucreaza in contratimp ? Dezvolta pe intelesul tuturor. Ce avantaje ar fi in aceasta formula. EDIT: am postat in acelasi timp cu @IOP Editat Iulie 20, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 20, 2018 Partajează Postat Iulie 20, 2018 Exact asta este si ideea, cum a spus dl IOP95! Link spre comentariu
hpavictor Postat Iulie 20, 2018 Partajează Postat Iulie 20, 2018 Oare de ce nu au PFC si absorb din retea max 40A ? Oare ce putere debiteaza aceasta sursa ? Eeeee ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 20, 2018 Partajează Postat Iulie 20, 2018 Eu aproximez un 4kW per traf in regim de consum muzical. Link spre comentariu
hpavictor Postat Iulie 20, 2018 Partajează Postat Iulie 20, 2018 Deci totul va fi dublu , deoarece are doua trafo ... Link spre comentariu
maxente Postat Iulie 20, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2018 Da' nu e rezonanta, vad ca e hard sw, asta cu doua trafuri la care va referiti. Link spre comentariu
hpavictor Postat Iulie 20, 2018 Partajează Postat Iulie 20, 2018 Pai exact asta e provocarea . Folosind principiul deja cunoscut al rezonantei sa incercam ( teoretic ) sa il aplicam schemei SMPS TG7 . Este un simplu exercitiu de imaginatie ... Link spre comentariu
maxente Postat Iulie 20, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2018 (editat) Aaaaa, se foloseste doar inductanta de pierderi a trafului ca bobina serie ? Aici ar trebui sa stim cum sunt bobinate trafurile, daca e cumva cu primar separat de secundar, pentru a se crea inductanta de pierderi si a se elimina bobina serie. Editat Iulie 20, 2018 de maxente Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum