FRobert Postat Iulie 17, 2018 Partajează Postat Iulie 17, 2018 @maxente uite aici consum in idle . Link spre comentariu
maxente Postat Iulie 17, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2018 Pfoai sa moara gixi, 200W in gol. Pai ce-ai facut ma nene, maaa !?!? Link spre comentariu
hpavictor Postat Iulie 17, 2018 Partajează Postat Iulie 17, 2018 Afișaj , microcontroller , comunicare rețea , ventilatoare , surse liniare cu disipație mare , randament total mucificat etc . Nu e mult 200 sule W in repaos . Probabil că 200 este valoarea maximă , acoperitoare pentru orice situație . Link spre comentariu
sesebe Postat Iulie 17, 2018 Partajează Postat Iulie 17, 2018 (editat) Ce-ai amintit tu mai sus se încadrează lejer în 15-25W, nu trebuie 200W pt asta. Sint în clasa AB +H sau sint în clasa D? Editat Iulie 17, 2018 de sesebe Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 17, 2018 Partajează Postat Iulie 17, 2018 (editat) Citat: Proel HPX2800, ETD59, T157-2 cu 18 spire, 0.47uf, Lpri=200uh, Fsw=85khz Ce integrat de comanda are? Foloseste IGBT sau MOS? Editat Iulie 17, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 17, 2018 Partajează Postat Iulie 17, 2018 Powersoft: ClasaD half bridge. Sursa Half Bridge cu PFC, 3 seturi de bobine boost. Maxente, consumul la sursa ta e ok. In idle, acum sursa ta trebuie sa aibe radiatorul rece si miezul trafo pina in 40-45 grade. Link spre comentariu
Akos Postat Iulie 17, 2018 Partajează Postat Iulie 17, 2018 D-le @miticamy, apropo de filmulet, eu de trei zile plantez o placa... (si alte trei saptamini mi-a luat sa-l proiectez si sa-l corodez) Link spre comentariu
[i_unit] Postat Iulie 17, 2018 Partajează Postat Iulie 17, 2018 @miticamy : traf de comanda cu tranzistori pnp, nu am fost prea curios sa aflu alte amanunte, consider ca nu merita atentia. Finalii erau prinsi sub radiator, nu am vazut ce erau. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 17, 2018 Partajează Postat Iulie 17, 2018 Iti poti da seama dupa tensiunea de alimentare a tranzistorilor ce comanda traful. 12V sint Mos, 15V sint IGBT. Link spre comentariu
[i_unit] Postat Iulie 17, 2018 Partajează Postat Iulie 17, 2018 Amplificatorul este deja predat. Nu mi se pare totusi nici o paguba. Studiem si noi altceva, care sa merite atentia. Link spre comentariu
maxente Postat Iulie 17, 2018 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2018 11 hours ago, [i_unit] said: Am gasit niste condensatoare asemenatoare cu cel din poza de mai sus. Ce parere aveti de ele ? http://www.cgegd.com/en/displayproduct.html?proID=1223865 Link spre comentariu
hpavictor Postat Iulie 20, 2018 Partajează Postat Iulie 20, 2018 La 04.07.2018 la 17:11, miticamy a spus: Nu cred ca dupa postarea asta mai putem dialoga (nu cerusem decat un link sa nu mai caute toti cei interesati-oare or fi mai multi de 2?): Posted Monday at 06:03 PM Scheme " xxx " se gasesc pe net la greu , dar acel manual service costa minim 300 € . Nu cred ca sunt multi români service-men care isi permit sa cumpere acel servicemanual si ulterior sa il faca public free online doar din manelism , pentru simplu fapt ca ei " are bani " si are " valoare " din aia mare etc . In conditiile in care toti sunt " smecheri " in mediul online si exagerat de tari in claxon si exagerat de " dăștepti " , dispare cooperarea tehnica frateasca . Nu ma certati , este o simpla constatare . Este parerea mea . Cei ce fac parte din clubul celor " informati " , nu accepta intrusi " cu atitudine " contrara . Asa cred Oricum in 88 trecusem de la rezonanta serie care se folosea in sursa cea mai vanduta de ICE la rezonanta paralel care la randul ei era prezentata in HP Journal din 81: In arhiva mea , am gasit doua scheme ce pot prezenta interes pentru Domnul Mitica : http://docdro.id/PEMJXdw http://docdro.id/9LYpudS Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 20, 2018 Partajează Postat Iulie 20, 2018 (editat) https://www.docdroid.net/9LYpudS/dynacord-tg7-power-supply-schematic.pdf Ev TG7 sau Dynacord H5000, sursa cu 2 transformatoare dar un singur generator PWM. Insa exista acolo o mare mare smecherie, in ceea ce priveste alimentarea. Nota 10! O observa cineva? Editat Iulie 20, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
Akos Postat Iulie 20, 2018 Partajează Postat Iulie 20, 2018 Lucreaza in contratimp ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum