Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Surse SMPS rezonante/cvasirezonante

Postări Recomandate

Citat:    Proel HPX2800, ETD59, T157-2 cu 18 spire, 0.47uf, Lpri=200uh, Fsw=85khz

Ce integrat de comanda are? Foloseste IGBT sau MOS?

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Powersoft:

ClasaD half bridge.

Sursa Half Bridge cu PFC, 3 seturi de bobine boost.

Maxente, consumul la sursa ta e ok.

In idle, acum sursa ta trebuie sa aibe radiatorul rece si miezul trafo pina in 40-45 grade.

Link spre comentariu
La 04.07.2018 la 17:11, miticamy a spus:

Nu cred ca dupa postarea asta mai putem dialoga (nu cerusem decat un link sa nu mai caute toti cei interesati-oare or fi mai multi de 2?):

Scheme "  xxx  " se gasesc pe net la greu ,  dar acel manual service costa minim 300 € .

Nu cred ca sunt multi români service-men  care isi permit sa cumpere acel servicemanual si ulterior sa il faca public free online doar din manelism , pentru simplu fapt ca ei " are bani " si are " valoare "  din aia mare etc .

In conditiile in care toti sunt " smecheri " in mediul online si exagerat de tari in claxon si exagerat de " dăștepti " , dispare cooperarea tehnica frateasca  .

Nu ma certati , este o simpla constatare .

Este parerea mea .

Cei ce fac parte din clubul celor " informati "  , nu accepta intrusi " cu atitudine " contrara .

Asa cred 

Oricum in 88 trecusem de la rezonanta serie care se folosea in sursa cea mai vanduta de ICE la rezonanta paralel care la randul ei era prezentata in HP Journal din 81:

007m.jpg

In arhiva mea , am gasit doua scheme ce pot prezenta interes pentru Domnul Mitica  :

http://docdro.id/PEMJXdw

http://docdro.id/9LYpudS

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări